Årets nytårsdessert er en springfarlig bombe bestående af lag af peanut- og hindbærsorbet som er fyldt med karamelsauce og toppet med vaniljeflødebolleskum, og derefter overtrukket med et lag mørkt chokolade.
Allergener: mælkeprodukter (herunder laktose), æg, gluten, soya, jordnødder og kan indeholde spor af andre nødder.
Peanut/chokolade is med en kerne af karamel fudge på en bund af karamelliseret peanuts og overtrukket af et lag lys chokolade.
Desserten kræver ingen forberedelsestid, afhentes pyntet i butikken, og kan stå i fryseren når gæsterne ankommer.
Desserten tages ud af fryseren 10 minutter før servering.
Allergener: Mælkeprodukter herunder laktose, jordnødder (peanuts), soya og kan indeholde spor af mælkeprodukter herunder laktose, andre nødder, jordnødder og sesam.
Kokos/Chokolade og passionsfrugt/ japansk citrus is i lag med kerne af flydende karamel. Isbomben har chokoladekagebund, og er overtrukket af lys chokolade med nougatknas.
Allergener: Mælkeprodukter herunder laktose, gluten, æg, nødder (hasselnødder), soya og kan indeholde spor af andre nødder og jordnødder.