Om Ismageriet
Ismageriets første butik på Kongelundsvej åbnede i 2005, indrammet af et villahus, der siden 1958 havde været et velbesøgt familieejet bageri. Da Ismageriets stifter i 2003 kom forbi det fine bageri, faldt han med det samme for butikkens hyggelige retro interiør, der stadig var intakt fra da butikken blev bygget i slut 50’erne.
Sidenhen åbnede Ismageriet i 2016 endnu en butik på Søborg Hovedgade 34, og byttede efterfølgende vores hyggelige, men små, opstartsrammer på Kongelundsvej ud med butikken i Mikado House ved DR-byen. I 2023 kunne Ismageriet åbne dørene for endnu en butik på Flæsketorvet 45-55 i Kødbyen.
Vores vision er at tilbyde vores kunder hjemmelavet is af den højeste kvalitet samt et stort udvalg af spændende smagsvarianter. Ismageriets sortiment er derfor sæsonbestemt og skifter ugentligt, så der altid er noget nyt at smage
Vores mælkeis produceres ved at varme vores baseingredienser op – mælk, sukker, skummetmælkspulver og stabilisator. Ved at varme dem op bliver ingredienserne smeltet sammen, og eventuelle bakterier bliver dræbt. Denne proces heder pasteurisering. Efterfølgende bliver basen kølet ned, sat til at hvile i 12 timer, og så er den klar til at blive til is. Det sker ved at vores ismagere tilføjer smagsingredienser, som kokos, karamel, chokolade, mm. og kører basen igennem vores is-maskine.
Vores sorbeter produceres ved at blende ubearbejdede bær eller frugter sammen med sukker, vand og citron. Da vi bruger friske bær og frugter, kan deres sødme varierer meget, og vi bruger derfor sukkeret og citronen til at justere smagen. Derefter tilføjes vegetabilsk stabilisator, og basen er nu klar til at køre igennem vores is-maskine.
Vi bruger naturlige og friske ingredienser.
Nogle af vores hovedingredienser er:
Mælk og fløde leveres af Arla.
Hasselnødder, pistacienødder og mandler der kommer fra Italien.
I sæson friske bær fra lokale haver.