Handelsbetingelser for Ismageriet.dk

1. Sortiment

Da vi producerer al vores is frisk i butikkerne, og laver mindre portioner i løbet af dagen, kan det forekomme, at en specifik variant er udsolgt i en butik, eller en variant som er bestilt ikke længere kan fås. Derfor tager vi forbehold for udsolgte varianter i alle vores bestillinger og bookinger, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt med andre valgmuligheder blandt vores andre 32 is-varianter. Vores sortiment varierer efter sæsonen og kan derfor ændres dagligt. Du kan læse mere om bestilling af is her.

Du er altid velkommen til at bestille is ved at henvende dig i en af butikkerne, hvor udvalget kan være lidt større, end det der fremgår her på sortimentssiden.

2. Pris

Alle priser opgivet på Ismageriet.dk er inklusiv gebyrer, omkostninger, moms og alle andre afgifter. Priserne er dagspriser angivet i danske kroner. Vi tager forbehold for at ændre priserne uden yderligere varsel.

Rabat: Ved forudbestilling og betaling af literbokse på Ismageriet.dk gives der 10% i rabat på hele købet. Der gives ikke rabat på alle øvrige produkter eller services. 

3. Betaling
På Ismageriet.dk kan der betales med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og American Express. Betaling debiteres betalingskortet på selve bestillingsdagen. Du kan også betale med MobilePay.

4. Fortrydelse
Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af fødevarer som is, og ismageriet.dk yder derfor ingen fortrydelsesret. (Forbrugeraftaleloven §18, stk. 2, nr. 4.)

5. Vejledning om varerne
Islagkager udleveres i runde termokasser med en diameter på 33cm. og en højde på 13 cm. Islagkager kan holde sig frossen i termokassen i max 2 ½ time, og skal opbevares i dybfryser ved hjemkomst.

Islagkager skal tages ud af dybfryseren ca. 2 timer før servering og holdes i den uåbnede termokasse indtil servering. Så opnås det bedste resultat.

Vores literbokse med is efter eget valg, kan købes i forskellige størrelse. Her forhandler vi 0,75 liter, 1 liter, 1,5 liter og 2 liters bokse.  Alle literbokse pakkes frisk på dagen, i lukkede thermokasser Vi anbefaler, at literboksen kommer direkte hjem på frost, da vores is smelter relativt hurtigt. Literboksen kan derfor max holde sig frossen i 30 minutter under hjemtransport inden genfrysning, da man ellers kan risikere at der kommer iskrystaller i isen, hvilket ødelægger den gode smagsoplevelse.

6. Fejl og reklamationer

Vær opmærksom på, at der ikke er de sædvanlige 24 måneders reklamationsret ved køb af is, da madvarer og lignende varer med en begrænset holdbarhed ikke er omfattet af denne.(i henhold Købeloven §81 til §86)

Hvis du konstatere en fejl i din bestilling ved modtagelse af ordrebekræftelsen, kan fejlen rettes ved henvendelse på e-mail til klage@ismageriet.dk. Der kan ikke rettes i fejlagtige ordrer senere end 24 timer efter modtagelsen af ordrebekræftelsen.

Hvis du efter afhentning af isen konstatere en fejl i leveringen eller har anden reklamation over varerne, kan du sende en e-mail til klage@ismageriet.dk med et foto af fejlen. Uden fotodokumentation kan vi ikke tilbyde at behandle klagen.

Er reklamationen berettiget, tilbyder vi ombytning, forholdsmæssigt afslag i prisen eller ophævelse af købet.

Madvarer og lignende varer med en begrænset holdbarhed er ikke omfattet af den toårige reklamationsret.

Tak fordi du handler hos os.

Ismageriet ApS
Flæsketorvet 55, 1711 København V.

Telefon: +45 60 60 10 40

Email: ismageriet@ismageriet.dk

CVR nr. 33 04 81 22