Handelsbetingelser for Ismageriet.dk

Nærværende hjemmeside ejes og drives af: Ismageriet ApS, Flæsketorvet 45-55, 1711 København V. CVR. Nr. 33048122. ismageriet@ismageriet.dk telefon +4560601040.
Når du foretager et køb på vores hjemmeside ismageriet.dk og sætter hak i ”jeg bekræfter handelsbetingelserne” når du bestiller, accepterer du dermed, at du er indforstået med nedenstående handelsbetingelser uanset om du er privat person eller handler på vegne af en virksomhed.
1. Sortiment/udsolgte varianter
For at sikre at du altid får frisklavet is når du handler med Ismageriet, pakker vi altid først din ordre den samme dag, som den er bestilt til. Vi producerer nemlig vores is frisk i butikkerne hver eneste dag. Vi skifter løbende sortiment (”ugens is”, ”månedens is”, ”højtids is” mm.) i forhold til sæson og hvilke råvarer vi har til rådighed. Det kan derfor forekomme at en forudbestilt isvariant er udsolgt/udgået af sortiment, når din is skal pakkes – uanset om den er bestilt for længe siden. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varianter i forhold til bestillinger og bookinger, når man handler hos os både i butikkerne og på webshoppen. Selvom det kan være ærgerligt at ens yndlingsvariant er udsolgt, er det vores måde hvorpå vi kan sikre, at isen altid er frisklavet og lever op til vores høje kvalitetskrav. Det gør vi for at vores gæster altid skal få den samme gode kvalitetsoplevelse hver eneste gang de besøger os – nemlig frisklavet is, som er lavet samme dag som den er bestilt til.
2. Bestilling
Du kan forudbestille din is på vores hjemmeside, så har vi den klar når du henter den, og du kan springe butikskøen over ved at stille dig ved web-afhentning. Du kan læse mere om vores produkter og bestille din is her: www.ismageriet.dk
3. Priser
Ved forudbestilling og betaling af literbokse på Ismageriet.dk, hvor du selv afhenter ordren i en af vores butikker, gives der 10% i rabat. Der gives ikke rabat på alle øvrige produkter eller services. Hvis hjemmesiden ikke er funktionsdygtig af hvilken som helst årsag, berettiger det ikke til rabat ved henvendelse/køb i butikkerne.
Alle priser opgivet på Ismageriet.dk er inklusive moms og dagspriser angivet i danske kroner. Vi tager forbehold for at ændre priserne og gældende rabatter uden yderligere varsel.
4. Afhentning i butik
Du skal fremvise din ordrebekræftelse og fortælle i hvilket navn at ordren er bestilt ved afhentning. Hvis du har brug for en faktura på købet, kan den hentes via link i ordrebekræftelsen.
Hvis du har valgt at oprette dig som kunde med login på hjemmesiden er det muligt at se tidligere ordrer på hjemmesiden via dit login. Er du ikke oprettet og ønsker et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til ismageriet@ismageriet.dk
5. Levering
Det er ikke muligt at få varerne leveret via bestilling på ismageriet.dk, men vi har indgået samarbejde med en tredjepartsleverandør som varetager bestilling og levering fra alle Ismageriets butikker. Hvis du ønsker levering, skal du gå til leverandørens hjemmeside og bestille din is der. Det kan du gøre her: https://www.just-eat.dk/ismageriet Hvis din ordre er forsinket eller udeblevet, kontakt venligst den leverandør som står på din ordrebekræftelse.
6. Betaling
På Ismageriet.dk kan der betales med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og American Express. Du kan også betale med MobilePay (kun på web). Betaling debiteres betalingskortet på selve bestillingsdagen.
Ismageriet forbeholder sig retten til at kræve et transaktionsgebyr i henhold til lokale regler og bestemmelser.
7. Afbestilling/ændring af ordre
Hvis du ønsker at rette i en forudbestilling, skal du så hurtigt som muligt rette henvendelse til os på e-mail på ismageriet@ismageriet.dk eller ringe til os på 60601040. Hvis din ordre ikke er produceret/pakket endnu retter vi den gerne.
Literbokse/desserter/lagkager: Du kan afbestille din ordre så længe vi ikke har pakket din ordre endnu (for literbokse) eller har startet produktionen (islagkager/desserter). Har vi produceret lagkagen/desserten (efter dit ønske) eller pakket din literboks (med dine ønskede varianter) kan der ikke længere afbestilles. Vil du afbestille skal du kontakte os på tlf. 60601040 eller skrive en mail til ismageriet@ismageriet.dk
Isdisk: Du kan afbestille din isdisk senest 7 dage før aftalt leveringsdato. Afbestilles den senere trækkes et gebyr på 500kr. Ønsker du at ændre isvarianter kan det gøres indtil 3 dage før leveringsdato.
Event (catering): Du kan afbestille dit event senest 10 dage før. Afbestilles det senere trækker vi et gebyr på 1000kr. Afbestiller du 3 dage før eller mindre faktureres det fulde beløb. Ønsker du at ændre isvarianter til dit event skal det gøres senest 7 dage før eventdatoen.
8. Fortrydelsesret/returnering
Der gælder ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer som is, og ismageriet.dk yder derfor ingen fortrydelsesret. (Forbrugeraftaleloven §18, stk. 2, nr. 3 og 4.)
Uafhentede ordrer står på frost og skal hentes inden for 3 dage. Herefter vil ordren blive givet til velgørenhed uden mulighed for refusion.
9. Fejl og reklamationer
Hvis du konstaterer en fejl i produktet eller har anden reklamation over varerne, bedes du reagerer straks ved at henvende dig til personalet. Er isen spist har vi ikke mulighed for at behandle din klage. Har du forudbestilt via vores website og afhentet dine varer, er det et krav at du dokumenterer fejlen/reklamationen med et billede (f.eks. hvis du har fået en forkert isvariant i forhold til det bestilte). Send din klage til klage@ismageriet.dk og vedlæg billede dokumentation og ordrenummer. Er reklamationen berettiget tilbyder vi selvfølgelig en ny vare af samme slags eller anden passende kompensation.
10. Gavekort
Gavekort til ismageriet.dk er gyldige i 3år fra gavekortets udstedelsesdato. En eventuel restværdi kan indløses kontant i indtil et år efter gavekortets udløb. Ønsker du kontant indløsning af et gavekort inden udløbet af gyldighedsperioden, beregner vi os et gebyr på 25kr. til dækning af udgifterne ved indløsning.

11. Lejebetingelser for vores is-diske
Når du lejer vores isdisk trækkes vi et depositum på 1.500 kr. ved bestilling. Det gør vi for at passe på vores udstyr, og sikre at vi modtager det hele rengjort og intakt retur:
Udleveret udstyr - erstatningspriser
1 scoop-ske [400 kr.]
4 variant skilte [50 kr. stykket]
2 stålskinner [150 kr. stykket]
4 stålkantiner [200 kr. stykket]
Plastik låg [1200 kr.]
Hængsler til låg [150 kr. stykket]
Tilbageleveres isdisken beskidt [150 kr.]
Tilbageleveres isdisken for sent [500 kr.]
Andre skader/bortkomst/tyveri/totalskade: (billigst i regning)

Depositummet på 1.500 kr. tilbagebetales til kortet/kontoen som der er betalt med ved booking indenfor 7 hverdage efter tilbagelevering, hvis isdisken og tilbehøret er tilbageleveret i samme stand som udleveret. Ved for sen tilbagelevering, manglende eller beskadiget udstyr, eller tilbagelevering af ikke rengjort isdisk, modregnes dette fra depositummet ud fra de ovenstående priser.
Isdisken afhentes mellem kl. 12.00-13.00 på den pågældende dag, og tilbageleveres rengjort dagen efter mellem kl. 10.00-11.00.
Du kan afbestille din bookede isdisk senest 7 dage før aftalt leveringsdato ved at skrive til ismageriet@ismageriet.dk. Afbestilles den senere trækkes et gebyr på 500kr. fra depositummet. Ønsker du at ændre isvarianter kan det gøres senest 3 dage før leveringsdato til ismageriet@ismageriet.dk


12. Events (catering)
Du kan se hvad vi kan tilbyde på vores website her: https://ismageriet.dk/collections/events
(Man kan godt få isvognen ud til færre personer end 200, men man betaler stadig for 2 kugler til min. 200 personer.)
Du kan ændre isvarianter senest 7 dage før eventet, og kun de varianter som er angivet under ”Event-sortiment” på hjemmesiden. Du kan se sortimentet her: https://ismageriet.dk/collections/event-sortiment
Vi kører ud til events på Sjælland, og kørsel er inkluderet i prisen ved kørsel inden for en radius af 15 km fra Københavns Rådhusplads. Kørsel herudover: 10 kr. per kilometer.
Når du bestiller os til dit event, skal du sørge for:
• At både isvognen og isdisken skal stå indendørs, eller under et halvtag
• Et strømstik (230 volt) hvor vi skal stå (– vi medbringer altid en forlængerledning.)
• En lovlig parkeringsplads til os - både til bil og trailer.
Vi glæder os til at give jer en oplevelse.


Tak fordi du handler hos os.
Ismageriet ApS
Flæsketorvet 45-55
1711 København V
Telefon: +4560601040
Email: ismageriet@ismageriet.dk
CVR nr. 33 04 81 22