FAQ's

Forudbestillinger online

Vi anbefaler selvfølgelig, at du altid vælger et retvisende tidspunkt til afhentning af din ordre. D

Du kan dog altid afhente din ordre ’for sent’, såfremt det stadig er samme dag. Du behøver ikke at ringe eller skrive og informere os om det.

Ankommer du før dit afhentningstidspunkt, kan du ikke forvente at din ordre står klar, og du skal derfor påregne dig ventetid, imens vi pakker den.

Vores pre-designede Favoritter kan altid bestilles bare 1 time før afhenting, såfremt at de ikke er udsolgt.

Vores Kombiner-selv islagkager skal bestilles minimum 48 timer før afhentning.

Udover at det er dejligt bekvemt at sidde i sofaen eller på jobbet, og udvælge sin is, så modtager man også 10% rabat på online bestillinger af literbokse. Man kan også springe køen over ved afhentning.

Allergener og indhold i isen

Ja, alle vores sorbeter er både laktosefri og veganske, da vi bruger en plantebaseret stabilisator, og selve isen er lavet på frugt/bær, citronsaft vand og sukker. 

Er du i tvivl om en variant er vegansk, så spørg endelig vores ekspedient.

Gelatine/animalsk stivelse: Vi tilsætter aldrig animalsk gelatine, men det kan forekomme i de få tilfælde hvor vi bruger skumfidusser vi ikke selv producerer - for eksempel i vores Juleskums is.

Gluten, æg og alkohol: alle disse ingredienser kan forekomme i vores is. Der er, for eksempel, næsten altid både gluten og æg i de af vores varianter der indeholder kikse- og kagecrumble. Alkohol finder du i vores varianter som tiramisu, Baileys is og champange sorbet. 

Indeholder en variant æg, gluten, alkohol eller liggende, er dette altid tydeliggjort under isens allergene liste på vores sortiment side.

Er du i tvivl, så spørg endelig ekspedienten.

Gå ind på 'sortiment' siden - som kan vælges i hovedmenuen. Find den pågældende variant, og klik på den for at se dens allergeneliste.

Alle vores is kan indholde spor af nødder og jordnødder, og vi anbefaler derfor at at man som nøddeallergiker ikke spiser vores is.

Nej – alle vores varianter indeholder sukker. 

Gavekort

Alle vores gavekort har en udløbsdato 3 år fra udsteelsesdatoen.

Vi stoppede med at sælge rabatkort i november 2019, og har fra 1. janaur 2023 udfaset dem helt. De kan derfor ikke længere bruges i nogen af vores butikker.

Alle vores gavekort kan bruges på i vores fysiske butikker og online.

Islagkager

Vores pre-designede Favoritter kan altid bestilles bare 1 time før afhenting, såfremt at de ikke er udsolgt.

Vores Kombiner-selv islagkager skal bestilles minimum 48 timer før afhentning.

En islagkage passer til selvskaber på 12-18 personer. 

Ismængden i vores islagkager svarer til at 12 personer kan få tre kugler is, eller at 18 personer hver kan få to kugler is.

Literbokse

En 1-litersboks indeholder ca. 12 kugler is. Det vil svare til 2 kugler til 6 personer, 3 kugler til 4 personer, eller 4 kugler til 3 personer. 

Som hovedregel anbefalder vi at man spiser isen indenfor 3 måneder, da den derefter falder i kvalitet og hverken konsisten eller smagen vil være optimal. Man kan dog ikke blive syg af at spise isen efter 3 måneder.

Vi anbfalder også, at man aldrig stiller isen tilbage på frys hvis den har været helt optøet.

Fester og arrangementer

Nej – vi tilbyder ikke mængderabat, men man modtager altid 10% ved online bestillinger af literbokse. 

Vores event booking sker online.

Isdiske bestilles igennem hjemmesiden, og isvognen kan bookes ved enten at udfylde vores online form, eller skrive til booking@ismageriet.dk

Andet

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din oplevelse i Ismageriet, håber vi meget, at du vil gøre os opmærksom på problemet, så vi kan rette op på vores fejl. 

Du kan henvende eventuelle klager til klage@ismageriet.dk

Hvis du søger kompensation, beder vi dig sende et foto af produktfejlen. 

Ja, det kan du tro vi har. Vi har åbent alle ugens dage, hele året rundt, med undtagelse af juleaften, 1. og 2. juledag.

Du kan i øjeblikket ikke betale med MobilePay hverken online eller i vores fysiske butikker.