FAQ's

Forudbestillinger online

Vi anbefaler selvfølgelig, at du altid vælger et retvisende tidspunkt til afhentning af din ordre.

Du kan dog altid afhente din ordre ’for sent’, såfremt det stadig er samme dag. Du behøver ikke at ringe eller skrive og informere os om det.

Ankommer du før dit afhentningstidspunkt, kan du ikke forvente at din ordre står klar, og du skal derfor påregne ventetid, imens vi pakker den.

Vores Favorit islagkager kan altid bestilles 1 time før afhenting, såfremt at de ikke er udsolgt.

Vores Kombiner-selv islagkager skal bestilles minimum 48 timer før afhentning.

Udover at det er dejligt bekvemt at sidde i sofaen eller på jobbet, og udvælge sin is, så modtager man også 10% rabat på online bestillinger af literbokse. Man kan også springe køen over ved afhentning.

Allergener og indhold i isen

Ja, alle vores sorbeter er både laktosefri og veganske, da vi bruger en plantebaseret stabilisator, og selve isen er lavet på frugt/bær, citronsaft vand og sukker. 

Er du i tvivl om en variant er vegansk, så spørg endelig vores ekspedient.

Gelatine/animalsk stivelse: Vi tilsætter aldrig animalsk gelatine, men det kan forekomme i de få tilfælde hvor vi bruger skumfidusser vi ikke selv producerer - for eksempel i vores Juleskums is.

Gluten, æg og alkohol: alle disse ingredienser kan forekomme i vores is. Der er, for eksempel, næsten altid både gluten og æg i de af vores varianter der indeholder kikse- og kagecrumble. Alkohol finder du i vores varianter som tiramisu, Baileys is og champagne sorbet. 

Indeholder en variant æg, gluten, alkohol eller lignende, fremgår det altid tydeligt under isens allergeneliste på vores sortiment side.

Er du i tvivl, så spørg endelig ekspedienten.

Gå ind på 'sortiment' siden - som kan vælges i hovedmenuen. Find den pågældende variant, og klik på den for at se dens allergeneliste.

Alle vores is kan indholde spor af nødder og jordnødder, og vi anbefaler derfor at at man som nøddeallergiker ikke spiser vores is.

Nej – alle vores varianter indeholder sukker. 

Gavekort

Alle vores gavekort udløber 3 år fra udstedelsesdatoen.

Vi stoppede med at sælge rabatkort i november 2019, og har fra 1. janaur 2023 udfaset dem helt. De kan derfor ikke længere bruges i nogen af vores butikker.

Alle vores gavekort kan bruges i vores fysiske butikker og online.

Islagkager

Vores pre-designede Favoritter kan altid bestilles bare 1 time før afhenting, såfremt at de ikke er udsolgt.

Vores Kombiner-selv islagkager skal bestilles minimum 48 timer før afhentning.

En islagkage passer til selskaber på 12-18 personer. 

Mængden af is i vores islagkager svarer til at 12 personer kan få tre kugler is, eller at 18 personer hver kan få to kugler is.

Diameter: 33cm Højde: 13cm

Nej, det er det ikke. Vi tilbyder en 'kombiner-selv' islagkage hvor man kan vælge is. Man kan ikke tilpasse islagkagerne yderligere end det.

Literbokse

En 1-litersboks indeholder ca. 12 kugler is. Det vil svare til 2 kugler til 6 personer, 3 kugler til 4 personer, eller 4 kugler til 3 personer. 

Som hovedregel anbefalder vi at man spiser isen indenfor 3 måneder fra køb, da den derefter falder i kvalitet og hverken konsistens eller smag vil herefter være optimal. Man kan dog ikke blive syg af at spise isen efter 3 måneder.

Vi anbefalder også, at man aldrig stiller isen tilbage på frys hvis den har været helt optøet. Det giver iskrystaller som ikke er lækkert.

Længde (L) Højde (H) Bredde (B)

0,75 - L21cm H8cm B12cm

1 liter - L23,5cm H13,5cm B9cm

1,5 liter - L24,5cm H10cm B15cm

2 liter - L30cm H13cm B15cm

Fester og arrangementer

Nej – vi tilbyder ikke mængderabat, men man modtager altid 10% ved online bestillinger af literbokse. 

Ja, helt frem til en uge før brugsdagen kan du afbestille din isdisk uden at betale dit depositum

Bestillinger af isvogne og isdiske kan ikke foretages i butikkerne og skal ske online.

Ønsker du Ismageriets serveringspersonale skal du booke ved enten at udfylde vores online form, eller skrive til booking@ismageriet.dk

Skal du ikke bruge personale, kan du booke din isdisk her

Isdiskens mål: Længde: 90 cm. Bredde: 56 cm. Højde: 60 cm.

Isdiskens  vægt: 25 kilo + isens vægt.

De fleste biler har plads til isdisken i bagagerummet eller på bagsædet.

Andet

Ja, det kan du tro vi har. Vi har åbent alle ugens dage, hele året rundt, med undtagelse af juleaften, 1. og 2. juledag.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din oplevelse i Ismageriet, håber vi meget, at du vil gøre os opmærksom på problemet, så vi kan rette op på vores fejl. 

Du kan rette eventuelle klager til klage@ismageriet.dk

Hvis du søger kompensation pga. fejl, beder vi dig sende et foto af produktfejlen. Modtager vi ikke fotodokumentation kan vi ikke tilbyde at behandle klagen.

Ja, du kan betale med MobilePay - men kun ved bestilling online.

Ja vi sælger morgenmad alle ugens dage.

Hverdage: 07.30-14.00

Weekenden: 09.00-14.00

Ja, vi sælger softice og milkshake.

Vi tilbyder flere varianter softice, herunder chokolade, jordbær og vanilje. Du kan også vælge mellem forskellige slags drys i butikken.

Milkshake kan du lave din egen blanding af is. Her kan du vælge mellem 2 eller 3 kugler.

*Man kan kun bestille det i butikken*