Butikschef til Ismageriet

Er du en naturlig leder, som går forrest, træffer de overordnede beslutninger og trives i et dynamisk og travlt miljø? Så er det måske lige dig, vi står og mangler i Danmarks bedste isbutik – Ismageriet.
Hvem er vi?
Vi er i vækst og åbner snart en butik mere i København, hvorfor vi nu søger en butikschef til den nye butik. Ismageriets mission er, at vores kunder skal have en fantastisk oplevelse hver gang, de kommer på besøg, at de har lyst til at vende tilbage og anbefale Ismageriet til andre – hver dag og sæson skal blive bedre end den forrige. Siden en begyndelse i 2005 i en nedlagt bagerbutik med fokus på at lave kvalitetsis af bedste kvalitet, har Ismageriet udviklet sig til to og snart tre store butikker med et stort onlinesalg. Hver butik i Ismageriet er bygget op med 2 souschefer og en butikschef, samt en køkkenchef, som løfter i fællesskab med fokus på trivsel og teamwork. Vi er 25 fastansatte, og hver butik har foruden op til 90 unge mennesker tilknyttet i højsæsonen. Vi investerer løbende i lederudvikling- og træning, og arbejder hver dag på at realisere vores vision, ved bl.a. at være en attraktiv arbejdsplads med plads til alle. Vi tror på en stærk samarbejdskultur, hvor der er fokus på såvel udvikling af forretningen, som dem der arbejder hos os. Vi tror på langvarige relationer, hvor vi udvikler os sammen og hver for sig, og den energi kan mærkes bag disken – det er vores succes og det vi er kendt for. 
Ismageriet kan tilbyde dig:
 • En fuldtidsstilling med en god lønpakke, herunder bl.a. frokostordning, pension og sundhedsforsikring
 • En stilling med faste rammer men plads til dine personlige bidrag ift. optimering
 • At blive en del af et mangfoldigt team som løfter i flok, gør en forskel og har det sjovt sammen
 • At stå i spidsen for en butik hvor (råvare)kvalitet og service er topprioritet
 • En personlig og professionel udvikling som leder
Dine primære ansvarsområder bliver:                                                
 • at sikre at butikken til enhver tid er funktionsdygtig, og at medarbejderne leverer en god service og flot is efter Ismageriets høje standarder.
 • altid at sikre den korrekte bemanding i butikken ud fra vejr og sæson
 • kunde- og ordrehåndtering bag disken sammen med dit team
 • at sikre motivation og arbejdsglæde i teamet, som i højsæsonen kan være op til 90 tilknyttede medarbejdere.
 • ansættelse, oplæring og træning af vores mange super scoopere.
 • lettere administrative opgaver, såsom kassehåndtering, online vagtplanlægning mm.
Den rette leder til jobbet:
 • Har relevant flerårig erhvervserfaring fra en lign. stilling på café/restaurant eller fastfood restaurant, det kunne være fra Burger King, Jensens Bøfhus, Tivoli, eller andre større fødevareforretninger/kæder eller lign. 
 • Har stor erfaring med vagtplanlægning, varebestilling, ledelse og diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med den daglige drift af en restaurant/cafe/butik.
 • Er fleksibel og træder til når det er nødvendigt. Du skal kunne se fordelene i at arbejde på skæve tidspunkter dag som aften, samt weekender og helligdage, da vi har åbent hele året og har travlt, når andre holder fri.
 • Du kan lide at være på gulvet i butikken, og trives ligeledes med lettere kontorarbejde/adm. opgaver (ca. arbejdsfordeling er estimeret til: butik 70 %/kontor 30 %).
 • Er motiverende og en igangsættende leder som er tryg og sikker i sin ledelsesstil.
Den ideelle kandidat er en erfaren, tydelig leder med relevant erhvervserfaring som har forståelse for mange unge medarbejdere, og som elsker is og servicebranchen. Du ved, hvad det vil sige at køre ’et ryk’ og synes, at det er sjovt. Du ved, at du kan bevare overblikket, prioritere dine arbejdsopgaver, være positiv og tydelig, også når der er travlt. Du har et højt og smittende energiniveau, er serviceminded og har altid fokus på, at give kunderne den bedste oplevelse. Det ligger naturligt til dig at planlægge og være på forkant med den næste periode/sæson, og hele tiden optimere og lære af sidste år fejl. Det er bestemt en fordel hvis du har en serviceøkonomuddannelse eller lignende, hvor du har tilegnet dig ledelseskompetencer, for med denne stilling følger ansvaret for driften af vores nye store isbutik i Kødbyen, som vi åbner i foråret 2023.  
Lyder denne stilling som noget for dig, så send os din ansøgning med CV, et
billede, 2x referencer og eventuelt relevante eksamenspapirer til: butikschef@ismageriet.dk  
Tiltrædelse snarest muligt, og vi inviterer løbende til samtaler.
Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, kan HR chef Mie Andersen kontaktes på telefon: 22 15 43 10. Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk