Butikker

Ismageriet skal være det sted du tager hen, når du skal forkæle dig selv, og dem du holder af. Vi laver nemlig Danmarks bedste is, og vi glæder os til, at du skal smage den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden og på Søborg Hovedgade – begge butikker har en unik stil, inspireret af den traditionelle diner, med et twist af mintede og grønne toner.

Hos Ismageriet producerer vi dagligt god, forfriskende is baseret på økologiske og lokale råvarer, med fokus på kvalitet og omhyggelighed. Vi tror nemlig på, at det betaler sig at gøre sig umage, og vores is produceres derfor fra bunden af i hver butik – og dét kan smages! Så kom forbi til en smagsprøve. Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Amager

Ismageriet
Rued Langgaards Vej nr. 6E
2300 København S

Email: amager@ismageriet.dk
Telefon: 60 60 10 40

Åbningstider

Søndag-Torsdag 11:00-22:00
Fredag-Lørdag10:00-22:00

Søborg

Ismageriet
Søborg Hovedgade 34
2870 Dyssegård

Email: soborg@ismageriet.dk
Telefon: 60 60 10 40

Åbningstider

Søndag-Torsdag11:00-22:00
Fredag-Lørdag10:00-22:00

Historie

Butikken på Kongelundsvej 116 på Amager, hvor hele eventyret startede, har ikke altid været et ismejeri, hvad det jo egentlig heller ikke rigtigt er i dag – I hvert fald ikke sådan i klassisk forstand som vi kender det fra ’Matador’ og ’Sonja i Saxogade’. Frem til 2003 drev familien Balle gennem generationer bagerforretning på villavejen, et bageri som ifølge naboer og stamkunder var et rigtigt fint bageri med masser af sommergæster, som købte kager og brød til søndagskaffen i kolonihaverne. Ismageriets ejer, Kim, kom tilfældigt forbi huset i maj 2003. Han faldt med det samme for forretningens funkis-inspirerede interiør, der var intakt fra da butikken blev bygget i 1958, og han så staks lokalernes muligheder.

Èn forretning på Kongelundsvej blev til flere, og 12 år senere blev  butikslokalerne på Kongelundsvej for små. Ismageriet måtte derfor se sig nødsaget til at finde nye græsgange, men produkter og filosofi er forblevet uændret, både for butikken i Søborg og nu også i nye og større omgivelser i Mikado House på Amager.
Begge butikker holder fast i den letgenkendelige og charmerende retro-design, med de originale grønne klinker, douche-farvepalet, palisander-detaljer og slebne spejle. Vi tror på, at det er dét, der sammen med den gode is er med til at skabe rammerne omkring Ismageriet.

Vores is er med til at sætte nye standarder for kulinariske smagsoplevelser, og ønsket er, at skabe en lille oase der bygger bro mellem den velkendte danske hygge og Sydeuropæisk sommerstemning.De fleste som kommer forbi, har en holdning til butikkernes udseende, og mange gode samtaler er opstået -og opstår stadig- over disken og mellem kunder, når der bliver udvekslet synspunkter, minder og ideer.

Shopping Cart
Scroll til toppen