Ismager Fuldtid /Ice cream maker fulltime (Kødbyen, Amager and Søborg)

Is producent / Gelato producer til Kødbyen, Amager & Søborg

Vi søger lige nu en ismager til vores køkken, som har lyst til at producere masser af lækker is sammen med det øvrige køkkenteam. Med lækre råvarer tryller du mælkeis og sorbeter frem i høj kvalitet til butikken og til særlige arrangementer. Din dag vil også bestå af opbakning/mise en place til efterfølgende produktion, udførelse af egenkontrol, ordremodtagelse, opfyldning, rengøring, opvask og hjælpe til i butikken, hvis det kræves. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt og samtidig er en teamplayer, som sætter en ære i en god overlevering.

Den rette is-elsker til jobbet

Det er vigtigt, at du:

  • Har erfaring fra arbejde i konditori, bageri eller produktion af is/desserter.
  • Det er en fordel, hvis du er uddannet kok, konditor eller bager.
  • Har en positiv indstilling og lyst til at producere masser af lækker is (vi skal nok lære dig det).
  • Er fleksibel med arbejdstider.
  • Taler dansk og/eller engelsk.

Vi kan tilbyde dig 37 timer om ugen, god lønpakke med bl.a. frokostordning, sundhedsforsikring og pension. Din arbejdstid vil blive fordelt på både dag, aften, weekend og helligdage efter aftale – med garanteret fri hver tredje weekend.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV, et billede samt referencer til: ismager@ismageriet.dk eller kontakt os for en snak om jobbet. Vi inviterer løbende til samtaler og ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte køkkenchef Mathias Mortensen på mathias@ismageriet.dk.

Ønsker du at lære mere om Ismageriet, kan du finde os på: www.ismageriet.dk eller facebook.com/Ismageriet

English version

We have opened a new big shop in Rødovre and are looking for extra people for our kitchen team. Your main job will be ice cream production; however, you will also do backing up/postproduction, quality controls, order acceptance and cleaning, as well as help in the shop if needed. To thrive in our kitchen, it is important that you are a team player, comfortable working independently and take pride in a good handover.

The right ice cream lover for the job:

  • Have experience from pastry, bakery, ice cream or other food industries.
  • It is a plus if you are a trained Chef, Gelato chef, Baker or Pastry chef.
  • Have a positive attitude and are passionate about producing lots of delicious ice cream (we will teach you).
  • Are flexible with your worktime.
  • Speak Danish and/or English.

We can offer you 37 hours a week, a pension scheme, free lunch, health insurance and salary according to qualifications. Your working hours will be distributed across daytime, evenings, weekends and public holidays – with a scheduled weekend off every third week.

If this sounds like something for you, send your application, CV (including a current photo) and references to: ismager@ismageriet.dk. We are interviewing continuously, and job-start is as soon as possible.

Unfortunately, we are unable to welcome workers from outside the EU/EEA, unless you already have a work permit in Denmark.

If you have further questions about the position, please contact our head of kitchen, Mathias Mortensen at mathias@ismageriet.dk.

Learn more about Ismageriet at www.ismageriet.dk and facebook.com/Ismageriet

Skriv venligst i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jobindex.