Ekspedient til Kødbyen

Issæsonen 2023 er skudt i gang, og vi mangler lige nu ekspedienter til vores butik i Kødbyen. Hverdagen ‘på gulvet’ i Ismageriet byder på travlhed, fed energi, gode kollegaer, søde kunder – og selvfølgelig masser af is. 

Vil du være med?

Alle er velkomne i Ismageriet og vi er en rummelig arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle. Vi tror på langvarige relationer via et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi passer på hinanden gennem klare rammer og ansvarsområder, og hver en medarbejder er uundværlig i Ismageriet. 

Som ekspedient i Ismageriet, er du med til at give vores gæster den bedste serviceoplevelse som gør, at de besøger os igen og igen. Det er derfor vigtigt, at du synes, at det er sjovt at have kontakt med vores mange gæster, have travlt, og kan få tempo på din betjening, uden at miste glimtet i øjet og smilet på læben. Til gengæld lover vi, at vi vil klæde dig godt på, så du får den bedste start på arbejdslivet hos os sammen med Danmarks bedste medarbejdere.  

Den ideelle kandidat til jobbet er som minimum fyldt 14 år (eller derover), er gået ud af 9. klasse (så må du arbejde efter kl. 20.00) og kan arbejde min. 2 gange om ugen, herunder særligt aftenvagter og vagter hver anden weekend. Det er et krav at du har haft et fritidsjob før, og er tryg ved at tale med nye mennesker – resten skal vi nok lære dig.

 Dine primære opgaver vil være følgende:

 • Ekspedere kunder med overskud og et smil 
 • Formidle Ismageriets gode historie & viden om smagsvarianterne
 • Opfyldning og klargøring
 • Lettere rengøring og oprydning

Det er afgørende at du:

 • Er klar på at give den gas i din sommerferie og holde max 2 ugers ferie i sommerferieperioden
 • Er klar på at arbejde ca. hver anden weekend
 • Er fleksibel, imødekommende, har en smittende energi og møder til tiden
 • Er udadvendt, serviceminded og altid har fokus på, at give gæsterne den bedste oplevelse.

  Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag, med billede (uden filter – vi elsker dig som du er), og relevant tidligere erfaring til: jobkodbyen@ismageriet.dk skriv gerne dit fornavn og alder i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende med tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores butikschef i Kødbyen Camilla Breiner på tlf.: 71 99 50 88 

   Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk eller find os på de sociale medier @ismageriet.