Åbne lukke ansvarlig til Kødbyen

Issæsonen 2024 er skudt i gang, og vi mangler lige nu skiftledere til vores butik i Kødbyen.

Hverdagen 'på gulvet' i Ismageriet byder på travlhed, fed energi, gode kollegaer, søde kunder - og selvfølgelig masser af is. Vil du være med?

Alle er velkomne i Ismageriet og vi er en rummelig arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle. Vi tror på langvarige relationer via et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi passer på hinanden gennem klare rammer og ansvarsområder, og hver en medarbejder er uundværlig i Ismageriet.

Hos os får du mulighed for at udvikle dine lederevner, og kommer til at gøre en stor forskel for en virksomhed i vækst. Vi er et ungt team som løfter i flok, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet eller service. Med omkring 70 medarbejdere tilknyttet butikken i højsæsonen, vil du uden tvivl udvikle dig meget ledelsesmæssigt hos os.

Som Åbne-/Lukkeansvarlig, i daglig tale – ÅL, har du nemlig ansvar for butikken i fravær af butiks- eller souschef, og du har ansvaret for selvstændigt at åbne og lukke butikken. Du prioriterer og fordeler dagens opgaver til teamet på op til 12 ekspedienter på din vagt, og er selv med på fronten hvor du serverer is til vores mange gæster. Din primære opgave er at sikre, at gæsterne betjenes uden unødig ventetid efter Ismageriets høje servicestandarter, at der er en god og energisk stemning iblandt personalet og at disken ser flot og præsentabel ud - fyldt med Ismageriets fantastiske is.

Det er afgørende at du:

 • Har erfaring fra en lignende stilling som åbne-/lukkeansvarlig, skiftleder eller supervisor på en travl restaurant, café, kaffebar eller lignende.
 • Trives godt med ansvar og har modet til at give både positiv samt udviklende feedback til medarbejdere
 • Er klar til at arbejde ca. hver anden weekend,
 • Er klar på at give den gas i sommerferien og er indforstået med at du max. kan holde 2 ugers sommerferie (i perioden fra juni-august).
 • Er fleksibel, imødekommende, har en smittende energi og møder til tiden.
 • Er udadvendt, serviceminded og altid har fokus på at give gæsterne den bedste oplevelse.

Er dette dig?:

 • Elsker at gå forrest, være med på fronten og sætte tempoet
 • Finder det naturligt at yde gæsteservice i verdensklasse
 • Har en naturlig interesse for at lede og vise vej og tager ansvar for hele gæsteoplevelsen
 • Kan holde overblik og ved hvordan man uddelegerer opgaver
 • Dygtig til at kommunikere klart
 • Kan prioritere og strukturere opgaverne ud fra dagens udvikling

Vi kan tilbyde dig mellem 15-30 timer pr. uge, gode lønforhold og frokostordning. Lyder det som noget for dig, og stemmer det overens med dine kvalifikationer og erfaring, så send os en motiveret ansøgning med CV, billede og referencer til jobkodbyen@ismageriet.dk.

Skriv gerne ”ÅL”, dit navn samt alder i emnefeltet.

Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte vores butikschef, Camilla, på mail: camilla@ismageriet.dk