Ismager – fuldtid

Mon det lige er dig, vi står og mangler til at blive en del af vores køkkenteam i Søborg? Vi søger en Ismager til sæson 2022 med opstart til marts.. 

Vi kan tilbyde dig…

Vi har åbent hele året rundt, og kan tilbyde dig et stabilt job, med gode udviklingsmuligheder og en inkluderende atmosfære. Du kommer til at gøre en stor forskel hver eneste dag for en lille virksomhed i vækst. Derudover bliver du en del af et engageret og målrettet ungt team som løfter i flok, og altid stræber efter at have det sjovt når vi er på arbejde. I Ismageriet går vi ikke på kompromis med kvaliteten, hverken af vores ansatte eller af vores is – og vi er kendt for den gode smag, lækre konsistens og uovertrufne betjening. Kernen i Ismageriet er isen – og du bliver tryllekunstneren som producerer den.

Vi kan tilbyde dig 37 timer om ugen, god lønpakke med b.la. sundhedsforsikring og pension. Din arbejdstid vil blive fordelt på både dag, aften, weekend, og helligdage, med garanteret fri hver tredje weekend efter aftale.

Kan du stå distancen?

Vi søger en ismager til vores køkken, som kan blive en del af vores køkkenteam der i dag består af 3 ismagere. Med lækre økologiske råvarer tryller du mælkeis og sorbeter frem i høj kvalitet til butikken, og ligeledes is til særlige arrangementer. Din dag kommer foruden til at bestå af opbakning/mis en place til efterfølgende produktion, udførelse af egenkontrol, ordremodtagelse, opfyldning, rengøring, opvask og hjælpe til i butikken, hvis det kræves. Det er vigtigt, at du trives godt med at arbejde selvstændigt og samtidig er en teamplayer, som sætter en ære i en god overlevering.

Den rette is-elsker til jobbet.

Det er vigtigt, at du:

  • har erfaring fra arbejde i køkkener, konditori, bageri, eller produktion af is/desserter.
  • forstår vigtigheden af og har erfaring med at planlægge en produktion, og løbende prioritere, så opgaverne altid løses effektivt og med et godt resultat til følge.
  • har en positiv indstilling og lyst til at producere masser af lækker is.
  • ikke foretrækker et ”8-4” job og er fleksibel med arbejdstider.
  • taler dansk og/eller engelsk.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV, et billede samt referencer til: ismager@ismageriet.dk eller kontakt os for en snak om jobbet. Skriv ”ISMAGER” i emnefeltet. Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse i marts. 

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte vores HR chef Mie Preston Andersen på tlf. +45 22 15 43 10  

Gelato maker

Season 2022 has begun – Do you want to join our kitchen team this season? 

What we can offer you:

At Ismageriet we are open all year round and can offer a steady job with good advancement opportunities. As a small growing company, you will play a significant part in our growth every single day, while being a member of a committed and talented young team, that strives to have fun at work. We can offer you 37 hours a week, a pension scheme, health insurance and salary according to qualifications. Your working hours will be distributed across daytime, evenings, weekends, and public holidays, with a scheduled weekend off every third week by appointment.

Who are we? Who are you?

The heart of Ismageriet is our ice cream, which you will become the loving creator of. We refuse to compromise on quality and are known for incredible flavours, delicious texture, and sublime service. We offer a variety of carefully selected products, including unique gelato, yoghurt ice cream and sorbets, as well as ice cream cakes and ice cream for special events.

We are looking for a new addition to our kitchen team, which currently consists of three gelato makers. Your main job will be ice cream production; however, you will also do backing up/postproduction, quality controls, order acceptance and cleaning, as well as help in the shop if needed. To thrive in our kitchen, it is important that you are both a team player, comfortable working independently and takes pride in a good handover.

The right ice cream lover for the job:

It is crucial that you:

  • Hold a minimum of 2 years’ experience from pastry, bakery, ice cream or other food industries.
  • Understands the importance of, and have experience with, planning a production. 
  • Know how to prioritize, so that the tasks are always solved efficiently and with good results.
  • Have a positive attitude and are passionate about producing lots of delicious ice cream.
  • Speak Danish and/or English.

If this sounds like something for you, send your application, CV (including a current photo) and references to: ismager@ismageriet.dk Please use the topic “ISMAGER” for your e-mail application. We are interviewing continuously, and job-start is in March. 

If you have further questions about the position, please contact our HR manager Mie Preston Andersen telephone +45 22 15 43 10

Shopping Cart
Scroll til toppen