_MG_7723

Vi laver selv vores softice.

 

Vi har relanceret den gamle klassiker, i en frisk og moderne udgave af højere kvalitet. Softicemaskinen er en fuldautomatisk ismaskine, der er i stand til at producere is i det tempo den skal bruges i, på den måde er isen altid frisk rørt og blød.

8E0A51828E0A5168

Maskinen laver is af de råvarer der bliver hældt på den, så hvis de er gode, bliver resultatet også godt. Inde i maskinen ligger isblanding ved køleskabstemperatur (plus 4 grader). Her er den altså ikke blevet til is endnu. Når ispigen trækker i håndtaget på softicemaskinen pumpes blandingen gennem et cirka 50 centimeter langt rør.

8E0A5202

Langs rørets inderside sidder en skraber, som sørger for at blande luft ind i isblandingen, samtidig med at den fryser til is. og voilá: Ud kommer den færdige is på få sekunder.

Vi har erstattet vegatabilsk fedt med økologisk mælk og chokolade og bruger en 100% vegetabilsk stabilisator udvundet af tang.

Vi tilbyder en lækker chokolade softice lavet på vores egen Ædel mørk chokolade samt den klassiske hvide softice med en klar smag af frisk mælk.

_MG_8002