Softice

Vi laver selv vores økologiske softice.

Vi har relanceret den gamle klassiker, i en frisk og moderne udgave af højere kvalitet. Softicemaskinen er en fuldautomatisk ismaskine, der er i stand til at producere is i det tempo den skal bruges i, på den måde er isen altid frisk rørt og blød.

Maskinen laver is af de råvarer der bliver hældt på den, så hvis de er gode, bliver resultatet også godt. Inde i maskinen ligger isblanding ved køleskabstemperatur (plus 4 grader). Her er den altså ikke blevet til is endnu. Når ispigen trækker i håndtaget på softicemaskinen pumpes blandingen gennem et cirka 50 centimeter langt rør.

Langs rørets inderside sidder en skraber, som sørger for at blande luft ind i isblandingen, samtidig med at den fryser til is. og voilá: Ud kommer den færdige is på få sekunder.

Vi har erstattet vegetabilsk fedt med økologisk mælk/chokolade og bruger en vegetabilsk og hallal certificeret stabilisator udvundet af tang.

Vi tilbyder en lækker chokolade softice lavet på vores egen Ædel mørk chokolade samt den klassiske hvide softice med en klar smag af frisk mælk.

Shopping Cart
Scroll til toppen