Ud over vores friske is og lækre special-fremstillede islagkager, producerer vi også de smukkeste portionsanrettede isdesserter.

Ismageriets filosofi er at vi med lækre, økologiske råvarer skal kunne skabe nemme og delikate løsninger med vores is, og dette bliver ikke meget nemmere.

Så om du skal være vært til et selskab og står mangler desserten, eller om du blot ønsker at overraske kæresten med lidt godt til aftenkaffen, så er vores isdesserter lige i øjet – og vi har sørget for lidt til enhver smag!

Vores nyeste isdessert er nytårsdesserten fra 2018  som er inspireret af citrusfrugter fra den lune middelhavskyst og hasselnødder fra et solrige Italien.

Desserten består af en mælkeis på citron og hasselnød, med kerne af gianduia, citronmarmelade og hasselnøddeknas. Isdesserten har en bund af hvid brownie, og er overtrukket med karamelliseret hvid chokolade, pyntet med små kys, chokoladetoppe og hasselnødder fra Piemonte. Et frisk og moderne twist på en klassisk smagskombination, af de absolut bedste råvarer.

 

En anden klassiker og endnu en af vores populære sortiment er denne peanut-herlighed lavet på en bund af puffede ris som giver en luftig og sprød fornemmelse. På indersiden af den sprøde chokoladeskal lavet af vores eget 70% mærke ‘Ædel Mørk Chokolade’ er desserten fyldt med den lækreste peanut-is og karamelcreme.  Portionsanretningen er toppet med salte peanuts og guldstøv – perfekt til den helt særlige anledning.