Vi har udviklet vores helt egen mørke chokolade, den hedder Ismageriets Ædel Mørk og er en kraftfuld 70% mørkchokolade, der er både økologik og fair trade. Vi bruger chokoladen i alle vores produkter med mørkchokolade, så som den mørkechokolade is og som chokoladelag i stracciatella, myntechokolade og mandelchokolade. Vi laver også varm chokolade og chokolade softice af den samme chokolade.

Chokoladen er udviklet på Lab Noir i Frankrig, ved at sammensætte specifikke kakaobønner med hver deres gode egenskaber. Kakaobønner vokser langs ækvator, afhængig af hvor på kloden de har groet, har de forskellig smag. Nogle er syrlige andre er mere aromatiske eller frugtige i smagen. Ved at blande og nøje afstemme, sammensætningen af kakaobønner, kan man fremstille en chokolade der er helt sin egen samtidig med at den komplimentere isen uden at overdøve smagen, og stadig smelter i munden samtidig med isen. Det har været en spændende proces, se hvordan vi gjorde i videoen her