Har du flair for at koordinere og fordele daglige arbejdsopgaver, motivere medarbejdere og samtidig selv være initiativrig?
Så kan det være, at det netop er dig, vi står og mangler som assisterende souschef i Danmarks bedste isbutik- Ismageriet.

Hos os er det altid istid- Og vores is er meget populær!  Vi har derfor brug for flere gode kollegaer til at styrke vores ledelsesteam i butikken. Vi søger derfor en sprudlende personlighed som har mod på at prøve kræfter med en stilling som assisterende souschef. Din primære opgave bliver at bevare det kølige overblik i butikken, hvor du som leder for teamet på gulvet sikrer, at køen holdes nede samtidig med, at humøret holdes højt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores erfarne butikschef og souschef, og er i disses fravær ansvarlig for driften.

Den ideelle ass. souschef skal kunne vise vejen for medarbejderne og være garant for, at vores kunder altid får den bedste service, og is af højeste kvalitet, hver eneste gang. Du skal trives med at være beslutningstager, og kan få tingene til at ske. Du ved, at overblik og planlægning er vejen frem i en til tider hektisk hverdag, og kan lide at have mange bolde i luften på én gang. Du fungerer godt i en koordinerende funktion, hvor du selv gerne går forrest med alt fra stort til småt og sørger for, at alle bidrager.

Dine primære opgaver bliver:                                                

  • Kundeekspedition i butikken, hvor du går forrest og sikrer en effektiv smilende betjening.
  • Holde det kølige overblik, så cafeen altid er ren og indbydende både foran og bagved disken.
  • Oplæring, træning/udvikling af medarbejdere.
  • Lettere administrativt arbejde i form af håndtering af bestillinger, indkøb, besvarelse af kundehenvendelser, regulering af vagtplan mm. i samarbejde med ledelsen.

Den rette ass. souschef til jobbet..

  • har en god portion erfaring som mellemleder fra en lignende stilling på café/restaurant, eller har arbejdet i isbutik nogle år og er klar til næste step.
  • er struktureret, ordensmenneske, igangsætter, og har lyst til at arbejde med mennesker.
  • kan bevare overblikket og er positiv, også når der er travlt.
  • har et højt energiniveau, er initiativrig og har altid fokus på at give kunden den bedste oplevelse.
  • Kan fleksibelt træde til når det er nødvendigt, og foretrækker ikke ”8-16” arbejdsdage.

Ismageriet tilbyder dig..

Vi kan tilbyde dig gennemsnitligt 37 timer om ugen, og løn efter kvalifikationer. Din arbejdstid vil blive fordelt på både dag, aften, weekend, og helligdage. Hos os får du mulighed for at udvikle dine lederevner, og kommer til at gøre en stor forskel for en virksomhed i vækst. Vi er et ungt team som løfter i flok, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet eller service. Med omkring 70 medarbejdere tilknyttet butikken i højsæsonen får du brug for alle dine lederevner, og du vil uden tvivl udvikle dig meget ledelsesmæssigt.

I 2005 åbnede Kim sin lille isbutik på Kongelundsvej, hvor han selv håndlavede den friske is i baglokalet, og solgte den til kunderne i butikken. Siden da er Ismageriet vokset, og er i dag landskendt for den originale og velsmagende is, den hyggelige retrostil, og ikke mindst vores smilende og dygtige medarbejdere. Ismageriet har i dag to butikker og vi holder åbent hele året rundt.

Lyder det som noget for dig, og stemmer det overens med dine kvalifikationer, så send os din korte ansøgning med CV, billede samt evt. referencer til jobsoborg@ismageriet.dk. Fortæl os hvem du er, og hvorfor du søger jobbet. Skriv ”ass.souschef”i emnefeltet, når du sender e-mailen til os. Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt, så vi er klar til sæson 2020.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, kan butikschef Tina Mathiassen kontaktes på telefon: 27 51 54 03 eller mail: tina@ismageriet.dk

Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk