Website-, Kommunikations- og Marketingsansvarlig til Ismageriet

Vi søger en selvkørende, erfaren og iderig website, kommunikations- og marketingsansvarlig til Ismageriet. Føler du dig godt tilpas med en varieret arbejdsdag med mangeartede opgaver? Så har vi lige jobbet til dig.

Velkommen til Ismageriet

Vi producerer is af højeste kvalitet, og produktionen foregår i bagbutikken på klassisk italiensk vis. Isen produceres løbende over dagen og af de bedste råvarer. Vores is er meget efterspurgt, og som virksomhed er vi i en kontinuerlig, positiv udvikling og vækst. Vi har i alt omkring 250 ansatte tilknyttet i højsæsonen, heraf 6 i administrationen. Vi har lige åbnet vores tredje store isbutik i Kødbyen, og administrationen holder også til i Kødbyens rå funkis lokaler over butikken, hvortil vi nu søger vores nye dygtige medarbejder. Her er et fantastisk fysisk miljø og samtidig et uformelt og godt arbejdsmiljø i en flad organisation med fokus på det gode samarbejde. Vi spiser frokost sammen hver dag og hjælper naturligt hinanden. Vores kultur er meget behagelig og engagerende, og vi har stort fokus på, at vores medarbejdere kan lide at gå på arbejde her. Du bliver del af en ambitiøse flok som løfter i fællesskab men som altid tager ejerskab over egne opgaver.

Du får en central rolle

Du træder ind i rollen som eneansvarlig for vores webshop, digital marketing og lettere kommunikationsopgaver, hvor du kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen og implementeringen af vores marketingstrategier. Dit formål bliver at styrke en allerede stærk brandidentitet, øge synligheden på tværs af digitale kanaler og drive forskellige kampagner fra ide til udførelse. Dine opgaver vil b.la. omfatte:

 • Udvikling af kreative marketingkampagner, herunder sociale medier, e-mail, online annoncering og events.
 • Administration og udvikling af virksomhedens sociale medieplatforme og oprettelse af relevant indhold.
 • Analyse af markedsdata for at identificere tendenser, målgrupper og vækstmuligheder.
 • Overvågning og rapportering af kampagnepræstationer og justering af strategier efter behov.

Du får ansvar for vores website i Shopify (udvikling og vedligeholdelse), daglige SoMe-aktiviteter, udvikling og gennemførelse af reklamekampagner, udarbejdelse af video og billede materiale, kundeservice (mail og telefon), udvikling af grafisk materiale samt udvikling og vedligeholdelse af vores E-learningsplatform til vores mange ansatte. Du fungerer som bindeled i dagligdagen på mange opgaver. Mere specifikt indebærer det, at du også:

 • Kan løse forskellige administrative opgaver – stort som småt
 • Er kontaktperson for mange af vores medarbejdere og samarbejdspartnere
 • Er klar på at der kan være opgaver som skal løses aften og weekend, f.eks. i forhold til webshoppen, ved nedbrud eller hvis en is-variant bliver udsolgt og derfor skal tages af siden
 • Gerne giver et nap med hvor det behøves

Udadvendt og positiv med lyst til udfordringer

Vi forestiller os, at du selvstændigt kan træde ind i rollen, med dokumenteret erfaring fra en tidligere stilling.

Måske har du en Erhvervsakademiuddannelse eller bachelor bag dig inden for digitale medier (multimediedesigner), digital marketing eller andet relevant. Derudover er det vigtigt at du er fleksibel ift. opgaver, arbejder bedst selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver, samtidig med at du bidrager til det gode humør. Du skal være omstillingsparat, da hverdagen i Ismageriet er alsidig og det gør at hver dag byder på nye spændende opgaver.

Kvalifikationer:   

 • Du har dybdegående erfaring med digital markedsføring, herunder sociale medier, SEO og Google Ads. (Kan arbejde i Canva og iMovie samt føler dig hjemme i Instagram Reels funktion.)
 • Du har et kreativt tankesæt med evnen til at tænke ud over konventionelle løsninger.
 • Du har en naturlig nysgerrighed og blik for hvad der kommer af nye muligheder som gør at du altid er på forkant med udviklingen og kan præsentere nye metoder/muligheder.
 • Du har en struktureret tilgang og kan uden besvær agere idémager, sparringspartner og projektleder på tiltag/kampagner/projekter fra idé til udførsel.
 • Du er vant til at præsentere beslutningsoplæg for ledelsen/beslutningstagere.
 • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.
 • Du har analytiske færdigheder til at evaluere kampagner og træffe datadrevne beslutninger.
 • Du er en selvstarter som får tingene til at ske.

Lyder det som noget for dig?

Stilling er fuld tid med en god lønpakke, herunder bl.a. frokostordning, pension, og sundhedsforsikring. Du bliver en del af vores administrationsteam og vil få din daglige gang i vores hovedkontor i Kødbyen.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV, et billede samt referencer til: marketing@ismageriet.dk . Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte vores Økonomichef Ann Kristin Sundheim på tlf. +45 25 94 40 44.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Ismageriet på:

www.ismageriet.dk

linktr.ee/Ismageriet

https://www.facebook.com/Ismageriet