Ekspedient i Søborg

Sæson 2023 skal skydes i gang, og det betyder, at vi snart mangler ekspedienter til butikken. Hverdagen ‘på gulvet’ i Ismageriet byder på travlhed, fed energi, gode kollegaer, søde kunder – og selvfølgelig masser af is. 
Vil du være med?
Alle er velkomne i Ismageriet og vi er en rummelig arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle. Vi tror på langvarige relationer via et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi passer på hinanden gennem klare rammer og ansvarsområder, og hver en medarbejder er uundværlig i Ismageriet. 
Som ekspedient i Ismageriet, er du med til at give vores gæster den bedste serviceoplevelse som gør, at de besøger os igen og igen. Det er derfor vigtigt, at du synes, at det er sjovt at have kontakt med vores mange gæster, have travlt, og kan få tempo på din betjening, uden at miste glimtet i øjet og smilet på læben. Til gengæld lover vi, at vi vil klæde dig godt på, så du får den bedste start på arbejdslivet hos os sammen med Danmarks bedste medarbejdere. 
Vi søger både medarbejdere over og under 18 år (dog minimum 14 år) som kan arbejde min. 2 gange om ugen, herunder særligt aftenvagter og vagter hver anden weekend. Det er bestemt en fordel hvis du har haft et fritidsjob før, og tryg ved at tale med nye mennesker – resten skal vi nok lære dig.
Dine primære opgaver vil være følgende:
  • Ekspedere kunder med overskud og et smil 
  • Formidle Ismageriets gode historie & viden om smagsvarianterne
  • Opfyldning og klargøring
  • Lettere rengøring og oprydning
Det er afgørende at du:
  • Er klar til at arbejde i påsken, pinsen og andre helligdage, da vi har travlest når andre holder fri
  • Er klar på at give den gas i din sommerferie og holder max 2 ugers ferie i sommerferieperioden (juni-august)
  • Er klar på at arbejde ca. hver anden weekend i foråret og sommerperioden
  • Er fleksibel, imødekommende, har en smittende energi og møder til tiden
  • Er udadvendt, serviceminded og altid har fokus på, at give gæsterne den bedste oplevelse.
Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag, med billede (uden filter – vi elsker dig som du er), din alder/fødselsdag og eventuelt relevant tidligere erfaring til: jobsoborg@ismageriet.dk skriv gerne dit fornavn og alder i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores butikschef i Søborg: Christina Diab på tlf.: 25 65 94 94.
Det videre forløb:
Du vil blive kontaktet af os, hvis du inviteres til en samtale. Går du videre fra samtalen vil du blive inviteret til en lille workshop i butikken og et kort læringsforløb via vores e-learningssystem. Består du dit introforløb, vil du få din første betalte vagt i løbet af marts/april i butikken. Alle nye ekspedienter i Ismageriet starter nemlig med at deltage i vores obligatoriske praktiske og teoretiske introforløb for at sikre at du kommer ordentligt ind i jobbet, og er klar til og tryg ved jobbet, inden din første rigtige vagt bag disken. 
Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk eller find os på de sociale medier på @Ismageriet.