Ekspedient i Kødbyen
- Ekspedere kunder med overskud og et smil
- Formidle Ismageriets gode historie & viden om smagsvarianterne
- Opfyldning og klargøring
- Lettere rengøring og oprydning
- Er klar til at arbejde i påsken, pinsen og andre helligdage, da vi har travlest når andre holder fri
- Er klar på at give den gas i din sommerferie og holder max 2 ugers ferie i sommerferieperioden (juni-august)
- Er klar på at arbejde ca. hver anden weekend i foråret og sommerperioden
- Er fleksibel, imødekommende, har en smittende energi og møder til tiden
- Er udadvendt, serviceminded og altid har fokus på, at give gæsterne den bedste oplevelse.
Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag, med billede (uden filter – vi elsker dig som du er), din alder/fødselsdag og eventuelt relevant tidligere erfaring til: jobkodbyen@ismageriet.dk
Skriv gerne dit fornavn og alder i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores butikschef i Kødbyen: Christine Engelsen på tlf.: 71 99 50 88.
Det videre forløb:
Du vil blive kontaktet af os, hvis du inviteres til en samtale. Går du videre fra samtalen vil du blive inviteret til en lille workshop i butikken på Amager (da den nye butik først åbner i løbet af foråret) og et kort læringsforløb via vores e-learningssystem. Består du dit introforløb, vil du få din første betalte vagt i løbet af marts/april i butikken i Kødbyen. Alle nye ekspedienter i Ismageriet starter nemlig med at deltage i vores obligatoriske praktiske og teoretiske introforløb for at sikre at du kommer ordentligt ind i jobbet, og er klar til og tryg ved jobbet, inden din første rigtige vagt bag disken.
Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk eller find os på de sociale medier under @Ismageriet.