Driftschef til Ismageriet

Kan du lide håndlavet is af højeste kvalitet og vil du være med til at understøtte Ismageriets fortsatte vækst og ekspansion? Er du passioneret for at levere høj kvalitet, god service, og at få det til at leve gennem andre og i flere led af værdikæden? Og er du en motiverende, synlig og hands-on drifts- og salgsleder med en baggrund fra en restaurant- eller butikskæde inden for madløsninger? Så vil vi opfordre dig til at læse videre om denne nyetablerede stilling. 
Ismageriets mission er, at deres kunder skal have en fantastisk oplevelse hver gang, de kommer på besøg, at de har lyst til at vende tilbage og anbefale Ismageriet til andre - hver dag og sæson skal blive bedre end den forrige. Siden en ydmyg begyndelse i 2005 i en nedlagt bagerbutik med fokus på at lave kvalitetsis af bedste kvalitet, har Ismageriet udviklet sig til to og snart tre store butikker med et stort onlinesalg. Der er stor forskel på sommer og vinter i ismageriet, og kunsten er at være klar til kickoff på forårets første solskinsdag når alle på samme tid beslutter sig for at det er istid.  
Vækst og ambitioner om ikke at gå på kompromis med koncept, kvalitet og service betyder, at der er behov for en driftschef, der kan udvikle og sikre butiksdrift, træningskoncepter og overordnet ledelse af butikkerne. Som driftschef rapporterer du til HR-chef Mie Preston Andersen og har en funktionel reference og tæt samarbejde med ejer og administrerende direktør Kim T. Simonsen.

Arbejdsstedet vil være på Ismageriets nye hovedkontor i Kødbyen og med daglige besøg i Ismageriets butikker i Søborg og på Amager. Du får derfor en virksom og operationel rolle. 
Plads til at gøre en forskel som leder, inspirator og driftsansvarlig
Din primære opgave vil være at ivaretage det overordnede ansvar for butikkerne samt at være nærmeste leder og sparringspartner for butikscheferne, dvs. ansvar for salg, drift og daglig kvalitet og service i butikkerne. Opgaverne vil være mange og forskellige, og alle centrerer sig om at udleve Ismageriets grundtanke om god smag, kvalitet og sublim service. Opgaverne kan således være at:
 • lede, støtte og udvikle butikscheferne, og dække ind for dem hvis der er behov.
 • sikre rekruttering, træning, udvikling og fastholdelse af faste såvel som deltidsansatte i butikkerne.
 • opnå og følge op på måltal og KPI’er.
 • optimere arbejdsgange og procedurer samt udvikle og gennemføre on- og off boarding programmer til chefer/ledere.
 • udvikle og implementere nye (forretningsudviklings-)tiltag sammen med den øvrige ledelse.
 • planlægge og koordinere events ud af huset. 
Udover at være en vigtig bidragsyder til at løfte et allerede fantastisk koncept til et nyt niveau, så vil du være en succes, når du når de fastsatte mål, når bemandingen svarer til sæsonen, og når den høje produktkvalitet og kundeservice fastholdes og videreudvikles.
Erfaren driftsleder fra et kædeorienteret madbutikskoncept med lyst til indflydelse
Vi ser dig som en målrettet, handlingsorienteret, tydelig og initiativrig driftsleder med et godt overblik, hvor du kan planlægge, og gennemføre forskellige ideer og tiltag. Du kender vigtigheden af at være på forkant, ved hvad det vil sige og sætter ind hvor der er behov. Som leder forstår du nødvendigheden af løbende træning og undervisning i et til tider hektisk miljø, hvor kunder og service er i centrum, og at du nogle gange selv må smøge ærmerne op. Du ved, af erfaring, at det ikke er et 8-4 job, så aften- og weekendarbejde kan forekomme, og det gør du med både humor, energi og lysten til at gå forrest.
Fagligt ser vi dig som en erfaren leder af fast- og timeansatte og med god erfaring inden for kædeorienteret madbutikker, og hvor du har indgående kendskab til succesfuld vagtplanlægning og bemanding i butiksleddet. Derudover kan du nikke genkendende til følgende:
 • Erfaring fra en tilsvarende stilling som f.eks. en distriktschef/driftschef fra en mindre eller større kædedrevet restaurant/bager/burger/tankstation/cafe og tilsvarende.
 • en baggrund som butikschef før forfremmelse til distriktschef med kendskab til rutinerne ”på gulvet”.
 • Erfaring fra at arbejde med træning og servicekoncepter.
 • Dokumenteret erfaring med ledelse og ledelse gennem ledere.
 • Gode kompetencer i MS Office pakken, E-learning og Planday
En masse gode grunde til at vælge Ismageriet
Ismageriet har opnået en markant position og stemme i branchen, med en tydelig profil og et højt produkt- og serviceniveau. Ismageriet er på en vækstrejse, og der vil være stor mulighed for at opnå markant indflydelse gennem din lederrolle, som inkluderer mange aspekter af operationel ledelse og eksekvering, og hvor resultater heraf kan ses på både helt kort og længere bane. Udover en masse god is, så får du nogle gode rammer, både ift. jobbet og kollegialt.
Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning, dit CV, et billede samt referencer til: driftschef@ismageriet.dk
Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt.
Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte vores at kontakte HR-chef Mie Preston på telefon 22 15 43 10
Vi glæder os til at høre fra dig.
Læs mere om Ismageriet på www.ismageriet.dk