Indhold i isen

Energiindhold

KCAL/100 g.  PPRODUKT
150-200 kcal/100gr. MÆLKEIS 
100-125 kcal/100gr. SORBET
150-200 kcal/100gr. YOGHURT

*Skemaet skal betragtes som vejledende information, da de enkelte varianter kan variere.

Fedtprocent

Vores mælke is har en fedtprocent på cirka 6%, vores yoghurt har en cirka fedtprocent på 2%.

Allergener

Allergene-lister på de individuelle varianter kan kan altid findes ved at trykke på det lille ’i’ udenfor variantens navn under literboks og kombiner-selv bestillinger. Har du nogen spørgsmål til allergener er du altid velkommen til at ringe til vores butikker.  

Nødder

Alle vores is kan indeholde spor af nødder og jordnødder, da isen alt sammen bliver produceret i samme køkken. 

Husplast, gelatine og animalsk stabilisator 

Vi benytter som hovedregel ikke nogen former for animalske stabilisatorer eller emulgatorer.

E-numre

Vi bruger i nogen tilfælde tilsætningsstoffer (e-numre) i vores is. 

E-nummeret er en europæisk varedeklaration over forskellige tilsætningsstoffer, og inkludere også naturlige farvestoffer fra, for eksempel, rødbeder og gulerødder.

Du kan læse mere om E-numre på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Stabilisator

Vores is indeholder cirka 0,8% stabilisator.

Stabilisatore har den funktion at binde ingredienserne sammen, så isen bliver mere stabil og dermed giver en god fornemmelse i munden, når den spises.

Vores stabilisator er desuden plantebaseret, glutenfri og hallal certificeret. 

Sukker

Det er endnu ikke muligt at erstatte sukker med kunstigt sødemiddel.

Sukker er en vigtig faktor, når det drejer sig om at nedsætte frysepunktet og bevare den gode konsistens – det betyder, at fordi der er sukker i massen, er det muligt at bevare den cremede konsistens ned til 10-15 minusgrader.

Vi laver derfor ikke sukkerfri-is, da det kræver særlig produktion og stabilisatorer, som specialiserede fabrikker er væsentligt bedre til.

Indkøbskurv
Scroll til toppen