Ismageriet på Kongelundsvej slog dørene op første gang store bededag i 2005 i villahuset i nr.116 på Amager – og har lige siden været et stort tilløbsstykke fra folk fra byen og de nærliggende kolonihaver.

 

Ismageriet facade

I 2016 så Ismageriets anden butik dagens lys, og butikken i Søborg – som tilmed også er en velbesøgt café-  har siden da fået sig en masse faste gæster, som pludselig kunne få Ismageriets samme lækre kvalitetsprodukt og gode service, i den anden ende af byen.

Efter at vi i Ismageriet har besluttet  at måtte lukke Kongelundsvej fordi vi efter 12 år er vokset ud af lokalets hyggelige – men små- rammer, slår vi samtidig dørene op for Ismageriets nyeste skud på stammen, Ismageriet  i Mikado House. Det er lækre lokaler med højt til loftet, lige ved DR byen metro og Universitetsbyen, og dette vil fremover være hjemsted for Amagerafdelingen.

I alle vores butikker lever vi efter visionen at sælge hjemmelavet is af høj kvalitet og med håndværksmæssig stolthed.

Isen er Gelato-inspireret – tilpasset danskernes smag – af friske, naturlige og sæsonbestemte ingredienser og helst gerne fra lokalområdet. Hasselnødder, pistacienødder og mandler kommer fra Italien, og chokoladen får vi selv fremstillet i Frankrig.

Hver smag har sin egen unikke opskrift og laves i baglokalet i små mængder gennem hele dagen, for at sikre den naturlige friskhed.

Læs mere om Isproduktionen

Læs mere om ledige stillinger her

Fakta om isen

Al mælke-is i Ismageriet bliver lavet på økologisk mælk og fløde fra Øllingegaard Mejeri.

Mælken tilsættes fløde, så fedtprocenten i ”grundisen” bliver på cirka 6 %. Yoghurt-is indeholder ud over yoghurt 3,5% også sødmælk 3,5%. Yoghurt-is har en cirka fedtprocent på 2 %.

 

 

Sorbet indeholder ingen mælkeprodukter, så hvis du er mælke/lactose-allergiker, er det sorbet, du skal vælge.  Sorbeter 99 % fedtfri.

 

Læs mere om indholdet i vores is

Glæden ved hver frossen bid

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din oplevelse i Ismageriet, håber jeg meget, at du vil gøre os opmærksom på problemet, for vi vil meget hellere forsøge at rette op på vores fejl, end vi vil miste dig som kunde.

Rabarber sorbet