Om Ismageriet

Hjemmelavet is af friske og ansvarlige råvare. 

Vores historie – kort og godt 

Ismageriets første butik på Kongelundsvej åbnede i 2005, indrammet af et villahus, der siden 1958 havde været et velbesøgt familieejet bageri. Da Ismageriets stifter i 2003 kom forbi det fine bageri, faldt han med det samme for butikkens hyggelige retro interiør, der stadig var intakt fra da butikken blev bygget i slut 50’erne. 

Sidenhen åbnede Ismageriet i 2016 endnu en butik på Søborg Hovedgade 34, og byttede efterfølgende vores hyggelige, men små, opstartsrammer på Kongelundsvej ud med butikken i Mikado House ved DR-byen.

Se hvor du kan finde vores nuværende butikker her

Vores is 

Ismageriets is er inspireret af klassisk italiensk gelato, og produceres i baglokalet i de enkelte butikker, i små portioner hen over dagen. Sådan sikrer vi at isen i disken altid er frisklavet, og har den perfekte cremede konsistens. 

Vores vision er at tilbyde vores kunder hjemmelavet is af den højeste kvalitet samt et stort udvalg af spændende smagsvarianter. Ismageriets sortiment er derfor sæsonbestemt og skifter ugentligt, så der altid er noget nyt at smage.  

Vores ingredienser 

Vi bruger naturlige, friske ingredienser og vægter økologi højt.  

Nogle af vores hovedingredienser er:

Mælk og fløde som alt sammen er økologisk og leveres af Arla. 

Hasselnødder, pistacienødder og mandler der kommer fra Italien. 

Chokolade fra Frankrig som er både økologisk og FairTrade (se mere her). 

Vores isproduktion 

Vores mælkeis produceres ved at varme vores baseingredienser op – mælk, sukker, skummetmælkspulver og stabilisator. Ved at varme dem op bliver ingredienserne smeltet sammen, og eventuelle bakterier bliver dræbt. Denne proces heder pasteurisering. Efterfølgende bliver basen kølet ned, sat til at hvile i 12 timer, og så er den klar til at blive til is. Det sker ved at vores ismagere tilføjer smagsingredienser, som kokos, karamel, chokolade, mm. og kører basen igennem vores is-maskine. 

Vores sorbeter produceres ved at blende ubearbejdede bær eller frugter sammen med sukker, vand og citron. Da vi bruger friske bær og frugter, kan deres sødme varierer meget, og vi bruger derfor sukkeret og citronen til at justere smagen. Derefter tilføjes vegetabilsk stabilisator, og basen er nu klar til at køre igennem vores is-maskine. 

Tip: Vores sorbeter er 99% fedtfri. Se mere om energiindholdet i vores is her

Indkøbskurv
Scroll til toppen