Persondataforordningen (GDPR)

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Du kan læse mere om cookies under punktet ”cookiepolitik” via linket her, eller i menuen. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website genereres der, og behandler vi, en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, at du registrerer dig som bruger, bestiller is til afhentning, booker et arrangement eller hvis du foretager køb via websitet.

Formål

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt din klik-historik på vores eget website. Dette er udelukkende information som benyttes til optimeringsprocesser for hjemmesiden, og til statistiske formål. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil ved selv at indtaste informationerne behandles desuden: Navn, (evt. firmanavn, CVR.nr., EAN-nummer og ID-betalingsreference), telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger (Transaction Id ved betalinger, men vi gemmer aldrig dine kort oplysninger). Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login (booking) eller ved køb. Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. bestilling af is eller booking af arrangementer.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til nogen. Vi benytter dog en række tredjeparter (samarbejdspartnere) til opbevaring og behandling af ovenstående personoplysningerne og data. Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives heller ikke til andre end disse tredjeparter. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du kan som bruger til enhver tid få udleveret og/eller slettet al data, vi har om dig. Du skal kontakte ismageriet@ismageriet.dk og oplyse om enten din e-mailadresse eller dit brugernavn. Vi vil efter verifikation enten fremsende al information som vi måtte have registreret eller slette samme, afhængigt af dit behov eller ønske. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dette er version 1, som trådte i kraft 25. maj 2018.