GENOPSLAG – Daglig leder til Ismageriet Amager: 

Vi søger (stadig) en erfaren leder til vores travle isbutik på Amager. Med denne stilling følger ansvaret for driften af butikken, hvor du gennem ledelse skal sikre en høj kunde- og medarbejdertilfredshed.Vi forestiller os, at den rette kandidat har flerårig relevant erhvervserfaring, og ved hvad der skal til for at styre en travl butik og dens mange ansatte. Du ved hvad det vil sige at køre ’et ryk’ og synes, at det er sjovt. Du har et højt og smittende energiniveau, er tydelig i din ledelsesstil og har altid fokus på, at give kunderne den bedste oplevelse – hver eneste gang.

Lyder det som noget for dig, så læs mere om stillingen her.

Super-scoopere til sæsonen 2021: 

Vi søger nye dygtige ungarbejdere til højsæsonen 2021. Har du mod på et sjovt og tempofyldt fritidsjob efter skole, med søde kolleger og massevis af lækker is? Så kan det være, at det lige er dig vi mangler.

Den ideelle kandidat er min. 15 år, går i 9’ende klasse, har ikke de store ferieplaner, er udadvendt, serviceminded og kender lidt til vores is-univers allerede– resten skal vi nok lære dig.

Vi indkalder til samtale i løbet af februar måned og du finder stillingsopslagene her:

AMAGER BUTIKKEN: Læs mere her 

SØBORG BUTIKKEN: Læs mere her

 

Ismager til Amager/Søborg:

Vi har travlt i Ismageriet og søger derfor en ny Ismager til hver af vores to butikker, med ønske om tiltrædelse snarest muligt.

Kan du lide at have travlt, har du mod på at lære en masse om gelato’ens mange mysterier og nyder du at arbejde i et dynamisk team , så læs mere om stillingerne, vilkår og krav her.

Ice-cream Maker for Amager/Søborg:

We are busy, and are therefore looking two new colleagues, one ice cream maker for each of our shops, with accession as soon as possible.
Do you like a fast-paced environment and have you got an interest in the many mysteries of gelato, then read more about the position, terms and requirements here.