Amager:

Ismager/Ice cream Maker

Vi løber stærkt i øjeblikket, og har valgt at udvide i vores køkkenteam på Amager. Vi søger derfor en ny Ismager på fuldtid, som vi kan tilbyde et stabilt job, med gode udviklingsmuligheder og en inkluderende atmosfære. Har du lyst til at gøre en stor forskel hver eneste dag for en lille virksomhed i vækst, så læs mere om stillingen her.

We are busy, and as a consequense we are expanding our kitchen-team. We are looking for a new Ice cream Maker at Amager, and can offer a steady job with good advancement opportunities.  We are a small developing business, and you can contribute to that growth every single day. Sounds like something for you, feel free to read more about the vacancy here.

 

Vi søger ikke umiddelbart flere medarbejdere  til Amager butikken i sæsonen 2020 , men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til: jobamager@ismageriet.dk, hvis du mener, at det lige er dig vi står og mangler.


Søborg:

Vi søger ikke umiddelbart flere medarbejdere til Søborg butikken i sæsonen 2020, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til: jobsoborg@ismageriet.dk, hvis du mener, at det lige er dig vi står og mangler.