NYOPRETTET STILLING!!!
Studentermedhjælper i Ismageriet 

Da foråret allerede står for døren, og danskerne køber is mere end nogensinde før, har vi fået ekstra travlt i Ismageriet- også i administrationen.
Derfor søger vi for første gang i Ismageriets historie en studentermedhjælper til at assistere vores Kommunikations- og Marketingansvarlige 1-2 gange om ugen. Så er du studerende, og kan du se dig selv i et studiejob med mangeartede administrative opgaver, interne såvel som eksterne?

Så læs mere om stillingen lige her.

 

 

Ismager til Amager/Søborg:

Vi har travlt i Ismageriet og søger derfor en ny Ismager til hver af vores to butikker, med ønske om tiltrædelse snarest muligt.
Kan du lide at have travlt, har du mod på at lære en masse om gelato’ens mange mysterier og nyder du at arbejde i et dynamisk team , så læs mere om stillingerne, vilkår og krav her.

Ice-cream Maker for Amager/Søborg:

We are busy, and are therefore looking two new colleagues, one ice cream maker for each of our shops, with accession as soon as possible.
Do you like a fast-paced environment and have you got an interest in the many mysteries of gelato, then read more about the position, terms and requirements here.