Ledige stillinger

Daglig leder i Søborg: 

Efter 7 gode år i Ismageriet, har vores nuværende butikschef takket af og søgt nye udfordringer pr. 1 august, og vi søger derfor efter hendes afløser.  Den ideelle kandidat er en erfaren leder med overblik, som elsker is og livet i servicebranchen. Falder det dig naturligt at træffe de overordnede beslutninger, og har du, hvad der skal til for at styre en travl iscafe?

Så er det måske lige dig, vi står og mangler i Danmarks bedste isbutik, Ismageriet. – læs mere om stillingen HER.

Ekspedient Søborg: 

Den perfekte kandidat til jobbet er fyldt 15 år (eller derover) og kan arbejde min. 2 gange om ugen eller mere.  Det er en fordel hvis du har haft et fritidsjob før, trives med at have travlt og ved hvordan man yder en god kundeservice – resten omkring isen, skal vi nok lære dig.Lyder det som om det er dig vi mangler, så læs mere HER og send os din ansøgning allerede i dag! 

Vi søger ikke umiddelbart flere medarbejdere til Amager butikken.  Og selvom vi som sådan ikke har ledige stillinger pt., da holdet for højsæsonen er sat, tager vi selvfølgelig altid imod uopfordrede ansøgninger, hvis du mener, at det netop er dig vi står og mangler.
Så send os en ansøgning til enten Amager butikken på eller Søborg butikken med CV, et foto og en kort beskrivelse af dig selv med info om, hvorfor du vil være det perfekte match med os i Ismageriet. 🙂

Shopping Cart
Scroll til toppen