Spørgsmål angående literbokse/islagkager bedes sendes til mail:

amager@ismageriet.dk eller soborg@ismageriet.dk

Henvendelser ang. bookinger af arrangementer sendes til: booking@ismageriet.dk

Ismageriet ApS i Mikado House

Rued Langgaards Vej nr. 6E
2300 København S

Tlf.: 60 60 10 40

Job hos ismageriet

Ismageriet vil være den foretrukne isbutik for alle landets kunder.

Det kan vi kun blive, hvis vi sammensætter det bedste og mest motiverede team. Ismageriet er en isbutik med kvalitet i verdensklasse, og som ekspedient skal du være med til at give vores kunder en serviceoplevelse der lever op til produktets høje kvalitet. Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og arbejdsom.

Ismageriet søger derfor personligheder med et ekstraordinært servicegen. Tidligere erfaring fra servicebranchen hilses velkommen. Du skal være klar til at lære nyt og kunne arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du lytter og lærer, og selv er med til at forme din personlige servicestil. Vi bærer altid uniformer, men ser gerne at mennesket bagved skinner igennem.

Du skal værdsætte gode, sunde råvarer, for det er begejstringen for det gode produkt der er vores vigtigste drivkraft. Et arbejde hos Ismageriet er meget fysisk, og selv på de varmeste sommerdage skal du kunne holde hovedet koldt og tempoet oppe.

Vi arbejder, når andre nyder livet og holder fri. Du skal derfor også være indstillet på at arbejde mange timer i skoleferieperioderne. Vi laver arbejdsplan for hele sæsonen tidligt på året, så du får overblik over, hvilke perioder du skal arbejde. Derudover vil du få mulighed for at tage ekstravagter i perioder med travlhed.

Butikken har åbent hele året, men vi har selvsagt mest travlt om sommeren.

Din ansøgning skal som minimum indeholde følgende:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Billede
  • Referencer med kontaktoplysninger
  • Ferieønsker