Spørgsmål angående literbokse/islagkager bedes sendes til mail:

amager@ismageriet.dk eller soborg@ismageriet.dk

Henvendelser ang. bookinger af arrangementer sendes til: booking@ismageriet.dk

Ismageriet ApS

Søborg Hovedgade 34
2870 Dyssegård

Tlf.: 60 60 10 40

Job hos ismageriet

Ismageriet vil være det foretrukne is-valg for alle landets kunder.

Det kan vi kun blive, hvis vi sammensætter det bedste og mest motiverede team i hver af vores butikker. Ismageriet er en virksomhed med kvalitet i verdensklasse, og som ekspedient skal du være med til at give vores kunder en serviceoplevelse der lever op til produktets høje kvalitet. Vi forventer derfor, at du er kvalitetsbevidst og arbejdsom.

Ismageriet søger personligheder med et ekstraordinært servicegen og overblik. Tidligere erfaring fra servicebranchen hilses derfor også velkommen. Du skal være klar til at lære nyt og kunne arbejde selvstændigt.

Vi bærer altid uniformer, men ser gerne at mennesket bagved skinner igennem. Vi forventer derfor, at du lytter og lærer og selv er med til at forme din personlige servicestil ud fra vores overordnede retningslinjer og kultur. Du skal værdsætte gode råvarer, for det er begejstringen for vores produkt der er den vigtigste drivkraft.

Et arbejde hos Ismageriet er desuden meget fysisk, og selv på de varmeste sommerdage skal du kunne holde hovedet koldt og tempoet oppe. Vi arbejder nemlig, når andre nyder livet og holder fri. Du skal derfor også være indstillet på at arbejde mange timer i skoleferieperioderne. Vi laver arbejdsplanen for sæsonen i så god tid som muligt, så du får overblik over, hvilke perioder du skal arbejde. Derudover vil du få mulighed for at tage ekstravagter i perioder med ekstra travlhed. Butikken har åbent hele året, men vi har selvsagt mest travlt om sommeren og ved særlige højtidsdage.

Lyder dette som noget for dig, skal du altid være velkommen til at sende os din ansøgning til enten jobamager@ismageriet.dk ELLER jobsoborg@ismageriet.dk , alt efter hvilken afdeling der passer dig bedst at arbejde i, hvis det lige er dig du mener, vi står og mangler.
Din ansøgning skal som minimum indeholde følgende:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Billede
  • Referencer med kontaktoplysninger ( er du under 18 år, skal du også notere en forælders/værges telefonnummer).
  • Ferieønsker og/eller særlige ønsker for faste fridage grundet andre aktiviteter.