Startprisen:  10.000 Dkk. (dækker servering for 200 personer i 2 timer).

Kapacitet:     200 personer  (kan håndtere op til 1000 personer)

Betjening:     1 stk. personale i 2 timer (inkluderet i startprisen)

Inkluderet:   Tilbuddet gælder is ad libitum, med 6 forskellige isvarianter (efter eget valg), vafler/bægere m. skeer samt hjemmelavet guf .

 

  • Ønskes der servering til flere personer end dette, er der behov for mere personale eller har I andre særlige omstændigheder vi skal imødekomme, skal dette lægges til i denne pris.
  • Isvognens pris er som udgangspunkt inklusiv kørsel i hele Storkøbenhavn (ved længere ture kan der forekomme et mindre kørselstillæg).
  • Der skal altid være sørget for lovlig parkering til både bil samt trailer, når vi ruller ud til jer!
  • Isvognen skal derudover kunne tilsluttes et almindeligt strømstik (230 volt) ved serveringsstedet, så isen kan holdes frossen under servering (vi medbringer altid en forlængerledning).

 

Isvognens mål
Længde: 200 cm.   Bredde: 95 cm.   Højde 120 cm

 

Lyder dette som noget for jer, så send en forespørgsel og få tilsendt et tilbud på jeres specifikke arrangement. Vær opmærksom på at der kan gå op til 2 hverdage før din forespørgsel bliver besvaret.

Send en forespørgsel

 

Vi serverer is med et smil.

 

 

OBS: Eftersom vi laver mindre portioner frisk is hver dag i den enkelte butik, tager vi forbehold for, at der kan være visse isvarianter som er udsolgt grundet mangel på sæsonbetonede frugter, eller skiftende sortiment. Vi bestræber os på, at opfylde alles ønsker, men hverken kan eller vil gå på kompromis med friskhed og kvalitet!

´Eftersom vi laver mindre portioner frisk is hver dag i den enkelte butik, tager vi forbehold for, at der kan være visse is-varianter som er udsolgt grundet mangel på sæsonbetonede frugter/bær/blomster, eller skiftende sortiment. Vi bestræber os på, at opfylde alles ønsker, men hverken kan eller vil gå på kompromis med friskhed og kvalitet!

Booking forespørgsel til netop dit arrangement
Lyder dette som noget for jer, så send os en uforpligtende forespørgsel med helt konkret info om jeres event, og få tilsendt et tilbud på jeres specifikke arrangement. Vær opmærksom på at der kan gå op til 2 hverdage før din forespørgsel bliver besvaret.