Ismager – fuldtid

 

Mon det lige er dig, vi står og mangler til at blive en del af vores køkkenteam i Danmarks bedste isbutik – Ismageriet?

 Kan du stå distancen?

Vi har travlt i Ismageriet og søger derfor en stærk ismager til vores køkken i Søborg, som kan blive en del af vores køkkenteam der i dag består af 4 ismagere. Med lækre økologiske råvarer tryller du mælkeis, sorbeter og yoghurtis frem i høj kvalitet til butikken, og ligeledes is til særlige arrangementer. Din dag kommer foruden til at bestå af opbakning/mis en place til efterfølgende produktion, udførelse af egenkontrol, ordremodtagelse, varebestilling, opfyldning, rengøring og hjælpe til i butikken, hvis det kræves. Det er vigtigt, at du trives godt med at arbejde selvstændigt og samtidig er en teamplayer, som sætter en ære i en god overlevering.

Den rette is-elsker til jobbet..

Vi forestiller os, at du:

  • er faglært inden for konditor- eller bagerfaget og/eller har erfaring fra arbejde i køkkener, konditori, bageri, eller produktion af is/desserter.
  • har en positiv indstilling og lyst til at producere masser af lækker is.
  • kan bevare overblikket og det gode humør – også når der er travlt.
  • ikke foretrækker et ”8-4” job
  • taler dansk og/eller engelsk.

Vi kan tilbyde dig…

Vi har åbent hele året rundt, og kan tilbyde et stabilt job, med gode udviklingsmuligheder og en inkluderende atmosfære. Du kommer til at gøre en stor forskel hver eneste dag for en lille virksomhed i vækst. Derudover bliver du en del af et engageret og målrettet ungt team som løfter i flok, og altid stræber efter at have det sjovt når vi er på arbejde. I Ismageriet går vi ikke på kompromis med kvaliteten, hverken af vores ansatte eller af vores is – og vi er kendt for den gode smag, lækre konsistens og uovertrufne betjening. Kernen i Ismageriet er isen – og du bliver tryllekunstneren som producerer den.

Vi kan tilbyde dig gennemsnitlig 37 timer om ugen, og løn efter kvalifikationer. Din arbejdstid vil blive fordelt på både dag, aften, weekend, og helligdage, med garanteret fri hver tredje weekend efter aftale.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV, et billede samt referencer til: jobsoborg@ismageriet.dk eller kontakt os for en snak. Skriv ”ISMAGER SØBORG” i emnefeltet. Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte vores Køkkenchef Mathias Mortensenmathias@ismageriet.dk

 Ønsker du at lære mere om Ismageriet, kan du finde os på: www.ismageriet.dk eller https://www.facebook.com/ismagerietDyssegaard/