Daglig leder -Søborg

Falder det dig naturligt at træffe de overordnede beslutninger, og har du, hvad der skal til for at styre en travl iscafe? Så er det måske lige dig, vi står og mangler i Danmarks bedste isbutik – Ismageriet.

Vil du overtage stafetten med Danmarks bedste medarbejdere?

Efter 7 gode år i Ismageriet, har vores nuværende dygtige butikschef takket af og søgt nye udfordringer, og vi søger derfor efter hendes afløser. Den ideelle kandidat er en erfaren leder som elsker is og servicebranchen.  Med denne stilling følger ansvaret for driften af vores isbutik på Søborg Hovedgade hvor du gennem ledelse skal sikre en høj kunde- og medarbejdertilfredshed. I tæt samspil med den øvrige ledelse bliver du ansvarlig for at motivere medarbejderne og samtidig sikre, at Ismageriet overholder sine høje standarder i forhold til kvalitet og service. Du vil med andre ord have det daglige overblik og ansvar for butikken, sammen med dine 2 erfarne souschefer. Vi sørger for, at du bliver oplært grundigt, så du er klædt godt på til de nye udfordringer, og da administrationen har kontor i Søborg, vil du altid have en sparringspartner ved hånden.

Vi forestiller os, at den rette kandidat har relevant erhvervserfaring, og ved hvad der skal til for at styre en travl butik. Du kommer fra en lignende stilling, og er vant til at lede mange (unge) medarbejdere. Du ved, at du kan bevare overblikket, prioritere dine arbejdsopgaver, være positiv og tydelig , også når der er travlt – for vi har travlt! Du ved, hvad det vil sige at køre ’et ryk’ og synes, at det er sjovt. Måske har du en serviceøkonomuddannelse eller lignende. Du har et højt og smittende energiniveau, er serviceminded og har altid fokus på, at give kunderne den bedste oplevelse. Du kan lide at være på gulvet i butikken, for derigennem at have føling med tilfredsheden blandt gæster og personale, og trives ligeledes med lettere kontorarbejde/adm. opgaver (ca. arbejdsfordeling er estimeret til: butik 80%/kontor 20%).

Dine primære ansvarsområder bliver:                                                

 • at sikre at butikken til enhver tid er funktionsdygtig, og at medarbejderne leverer en god service og flot is efter Ismageriets høje standarder.
 • kunde- og ordrehåndtering bag disken sammen med dit team.
 • at sikre motivation og arbejdsglæde i teamet, som i højsæsonen kan være op til 70 tilknyttede medarbejdere.
 • ansættelse,  oplæring og træning af vores super scoopere.
 • lettere administrative opgaver, såsom kassehåndtering, online vagtplanlægning mm.

Den rette leder til jobbet:

 • har relevant flerårig erhvervserfaring fra en lign. stilling på café/restaurant eller fastfood restaurant, det kunne være fra Burger King, Jensens Bøfhus, Tivoli, eller andre større fødevareforretninger/kæder eller lign.
 • har erfaring med vagtplanlægning, op- og mersalg, varebestilling, statusoptælling, fødevarekontrol, ledelse og diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med den daglige drift af en restaurant/cafe/butik.
 • er motiverende og en igangsættende leder som er tryg og sikker i sin ledelsesstil.
 • har evnen og lysten til at gå forrest og få medarbejderne med.
 • har et højt energiniveau, er initiativrig og har altid fokus på at give kunden den bedste oplevelse.
 • ikke foretrækker et ”8-4” job, er fleksibel og kan træde til, når det er nødvendigt.
 • kan arbejde både dag og aften, samt weekender og helligdage, da vi har åbent hele året og har travlt, når andre holder fri.

Ismageriet kan tilbyde dig:

 • en fuldtidsstilling med en god lønpakke, herunder bl.a. pension og sundhedsforsikring.
 • at blive en del af et engageret og ungt team som løfter i flok, hvor alle gør en stor forskel samtidig med, at vi har det sjovt sammen.
 • at stå i spidsen for en butik hvor kvalitet og service er topprioritet – og hvor vi kun bruger de bedste lokale økologiske råvarer til vores is.

Hvem er vi?

Det hele startede tilbage i 2005, da Kim åbnede sin lille isbutik på Kongelundsvej, hvor han selv producerede den friske is i baglokalet, og solgte den til kunderne i butikken. Siden da er Ismageriet vokset, og er i dag landskendt for den originale og velsmagende is, den hyggelige retrostil, og ikke mindst vores smilende og dygtige medarbejdere.

Ismageriet har lige nu 2 butikker (i Søborg og på Amager), og arbejder på at finde den næste lokation til endnu en butik i Storkøbenhavn. Hver butik i Ismageriet er ledelsesmæssigt bygget op med 2 souschefer og en butikschef, samt en køkkenchef, som løfter i fællesskab med fokus på trivsel og teamwork. Vi er 20 fastansatte, og hver butik har foruden op til 70 unge mennesker tilknyttet i højsæsonen. Vi investerer løbende i lederudvikling- og træning, og arbejder hver dag på at realisere vores vision, ved bl.a. at være en attraktiv arbejdsplads med plads til alle. Vi tror på en stærk samarbejdskultur, hvor der er fokus på såvel udvikling af forretningen, som dem der arbejder hos os. Vi tror på langvarige relationer, hvor vi udvikler os sammen og hver for sig, og den energi kan mærkes bag disken – dét er vores succes, og det vi er kendt for.

Lyder denne stilling som noget for dig, så send os din ansøgning med CV, et billede, referencer og eventuelt relevante eksamenspapirer til: butikschef@ismageriet.dk og marker din ansøgning med ‘BUTIKSCHEF’.

Tiltrædelse snarest muligt, og vi inviterer løbende til samtaler.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, kan HR chef Mie Andersen kontaktes på telefon: 22 15 43 10.

Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk

Shopping Cart
Scroll til toppen