Daglig leder -Søborg

Er du en naturlig leder, som går forrest, altid har overblik og trives i et dynamisk og travlt miljø? Så er det måske lige dig, vi står og mangler i Danmarks bedste isbutik – Ismageriet.

Er du vores nye souschef?

Efter 4 gode år i Ismageriet, har vores nuværende souschef takket af og søgt nye udfordringer, og vi søger derfor efter hendes afløser. Den ideelle kandidat er en erfaren, tydelig leder med relevant erhvervserfaring som har forståelse for vores unge medarbejdere, og som elsker is og servicebranchen. Du ved, hvad det vil sige at køre ’et ryk’ og synes, at det er sjovt. Du ved, at du kan bevare overblikket, prioritere dine arbejdsopgaver, være positiv og tydelig, også når der er travlt – for vi har travlt! Du har et højt og smittende energiniveau, er serviceminded og har altid fokus på, at give kunderne den bedste oplevelse.

Ismageriet kan tilbyde dig:

 • En fuldtidsstilling med en god lønpakke, herunder bl.a. pension og sundhedsforsikring
 • En stilling med faste rammer men med plads til dine personlige bidrag ift. optimering
 • At blive en del af et mangfoldigt team som løfter i flok, gør en forskel og har det sjovt sammen
 • At stå i spidsen for en butik hvor kvalitet og service er topprioritet 
 • En personlig og professionel udvikling som leder

Dine primære ansvarsområder bliver:                                                 

 • At sikre at medarbejderne leverer en god service og flot is efter Ismageriets høje standarder
 • At ekspedere og servicere vores gæster sammen med teamet samt håndtere onlineordrer
 • At sikre motivation og arbejdsglæde i teamet, også når der er mange (ny)ansatte i højsæsonen
 • At oplære og træne vores super-scoopere
 • At tage over når butikschefen er fraværende og fungere som hendes højre hånd
 • At håndtere lettere administrativt arbejde i form af håndtering af bestillinger, indkøb, besvarelse af kundehenvendelser, regulering af vagtplan mm. 

Den rette leder til jobbet:

 • Har relevant flerårig erfaring fra en lign. stilling på café/restaurant eller fødevareforretninger/kæder o.l. 
 • Er motiverende, anerkendende, selvkørende og sikker i sin ledelsesstil.
 • Er fleksibel og træder til når det er nødvendigt. Du skal kunne se fordelene i at arbejde på skæve tidspunkter, dag som aften samt weekender og helligdage, da vi har åbent hele året og har travlt, når andre holder fri.
 • Er indforstået med max 14 dages sammenhængende ferie i sommersæsonen. 
 • Du kan lide at være på gulvet i butikken, og trives ligeledes med lettere adm. opgaver (ca. arbejdsfordeling er estimeret til: butik 90%/kontor 10%).

Hvem er vi?

I 2005, åbnede Kim sin lille isbutik på Kongelundsvej, hvor han selv producerede den friske is i baglokalet, og solgte den til kunderne i butikken. Siden da er Ismageriet vokset, og er i dag landskendt for den originale og velsmagende is, den hyggelige retrostil, og ikke mindst vores smilende og dygtige medarbejdere. 

Ismageriet har lige nu 2 butikker, og håber snart at kunne løfte sløret for vores næste butik i Storkøbenhavn. Hver butik i Ismageriet har et solidt ledelsesfundament, som består af en assisterende souschef, en souschef, en butikschef, og en køkkenchef som løfter i fællesskab med fokus på trivsel og teamwork. Vi er 20 fastansatte, og hver butik har foruden op til 75 unge mennesker tilknyttet i højsæsonen. 

Vi investerer løbende i lederudvikling- og træning, og arbejder hver dag på at realisere vores vision, ved bl.a. at være en attraktiv arbejdsplads med plads til alle. Vi tror på en stærk samarbejdskultur, hvor der er fokus på såvel udvikling af forretningen, som dem der arbejder hos os. Vi tror på langvarige relationer, hvor vi udvikler os sammen og hver for sig, og den energi kan mærkes bag disken – dét er vores succes, og det vi er kendt for.

Lyder denne stilling som noget for dig, så send os din ansøgning med CV, et billede, referencer og eventuelt relevante eksamenspapirer til: souschef@ismageriet.dk   

Tiltrædelse snarest muligt, og vi inviterer løbende til samtaler.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, kan Butikschef Christina Diab kontaktes på telefon: 25 65 94 94

Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk 

Indkøbskurv
Scroll til toppen