Der henvises til byggerier i nærområdet med tilknyttede P-arealer ligesom der i gåafstand findes offentlige parkeringshuse. Eventuel afsætning af passagerer bør ikke ske lige uden for Ismageriets butik, da dette vil medføre trafikale udfordringer for beboerne i området ved kanalen.

 

Generelt opfordrer vi vores kunder til at benytte de gode offentlige transportmuligheder i form af bus, tog og Metro eller til at tage cyklen, når de skal ud til os efter is.
Metroen til Islands Brygge eller DR-byen er de to stationer som ligger i kortest gåafstand til Ismageriets butik i Mikado House på Amager. Kommer man i bil, findes der forskellige parkeringsløsninger:

I selve Mikadohuset under det overdækkede tag, findes der nogle p-pladser forbeholdt Ismageriets kunder. Her gælder almindeligvis Q-parks p-regler mod betaling med undtagelse af følgende tider;

Mandag – fredag: 17.00- 24.00 (GRATIS PARKERING i de afmærkede områder for Ismageriets kunder under halvtaget)

Weekend/helligdage: 12:00-24.00  (GRATIS PARKERING i de afmærkede områder for Ismageriets kunder under halvtaget)

 

Hvor kan jeg ellers parkere:

Der er derudover mulighed for parkering på pladsen øst for IT-Universitetet. Der skal betales parkeringsafgift på pladsen, som bestyres af Apcoa Parking.

Der er ligeledes mulighed for parkering på pladsen på Amagerfælledvej mod betaling af parkeringsafgift, bestyret af Apcoa Parking.

Ligeledes er der nogle parkeringspladser ved Center for Hjerneskade, hvor man kan holde 30 minutter i hverdagene. Her er indkørsel fra Amagerfælledvej, men vi opfordrer Ismageriets kunder til at respektere centerets daglige brugere, og kun benytte denne parkeringsmulighed uden for centerets åbningstid.

Sidst, men ikke mindst er der også p-pladser ved DR-byen Metrostation, hvor man også med fordel kan parkere sin bil mod betaling fra Q-park.

Der er parkeringsforbud langs kanalen og udenfor butikken på Rued Langgårds Vej, eftersom dette forstyrrer den almene trafik hos de lokale beboere på vejen. Vi opfordrer derfor på det kraftigste vores kunder til at benytte sig af én af de ovenstående muligheder.

Læs mere om parkering for Ørestad-området her, samt forhold, regler og priser for ApCoa eller QPark .