Amager:


Leder (Barselsvikariat): 

Da vores daglige leder på Amager går på barsel, leder vi med lys og lygte efter en kompetent barselsvikar til at tage over hurtigst muligt. Har du erfaring som leder fra restaurationsbranchen og vil du arbejde med landets bedste medarbejdere? Så læs mere om stillingen her, og send din ansøgning, samt CV og fotos til jobamager@ismageriet.dk.

 

Medarbejder:

Vi søger en ansat over 18 år, som kan arbejde dagtimer og aftenvagter, som har B-kørekort og mod på at blive en del af vores team der kører ud med isvogn-Isbilen. Lyder dette for noget lige for dig, og har du lyst til at blive en del af Danmarks Bedste Isbutik, så læs mere om stillingen her og skriv din ansøgning til jobamager@ismageriet.dk.

 

Ismager:

Vi søger en Ismager til sæsonen 2018 på Amager, som kan hjælpe os med at fremtrylle den ene lækre is efter den anden. Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at sende din ansøgning til jobamager@ismageriet.dk 

We are looking for an ice-cream maker for our shop on Amager. Someone who can produce beautiful and creamy gelatos although the season. If this position sounds like a job for you, and you would like to work at the best ice-cream shop in town, read more about the job and Ismageriet here.

Søborg:

Leder:

Da vores nuværende leder i Søborg flytter til Australien, søger vi en ny caféchef som har mod på at blive en del af vores engagerede og dygtige scooper-team i Ismageriet Søborg. Har du erfaring fra restaurationsbranchen, og trives du med at gå forrest, så er dette måske lige noget for dig. Klik på linket for at læse mere om stillingen, eller gå ind på www.ismageriet.dk for at finde mere info om vores virksomhed.

 

Medarbejdere:

Vi har i øjeblikket sat holdet for medarbejdere i sæsonen 2018  i Søborg, og søger derfor ikke flere ansatte til butikken lige nu. Du skal dog altid være velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: jobsoborg@ismageriet.dk, hvis du mener, at det lige er dig vi står og mangler, og så vil vi løbende tage nye kandidater i betragtning, alt efter behov.