Interiør & Stil

Ismageriets butikker og ekspedienter har en helt unik og letgenkendelig stil. Vi gør meget ud af både indretningen og et ensartet og gennemført look, da vi tror på at produkt, service og omgivelser alt sammen påvirker helhedsoplevelsen ved et besøg –  og her mener vi, at vores kunder fortjener det bedste.


Vi oplever ofte at få forespørgsler på vores interiør, designs, og materialevalg. Det er vi smadder stolte af og taknemmelige for nysgerrigheden omkring.
Hele udtrykket afspejler dog mange timers arbejde og er vores faste indretningsarkitekts fortjeneste. Han har formået at fange essensen af Ismageriets sjæl, og denne ‘opskrift’ forbeholder vi os retten til at holde for os selv, som havde det været en anden god is-opskrift.

Det betyder ikke, at man ikke må komme og tage billeder og lade sig inspirere af butikkernes vibe eller interiør, men i stedet for at fortælle hvor du skal gå hen efter fliserne, lamperne, uniformerne eller andet, opfordrer vi dig til at gå på jagt i alt fra byggemarkeder til specialbutikker indenlands såvel som udenlands.

Stil er individuel, vi har fundet vores!
Vi ønsker dig rigtig meget held og lykke med at finde netop din – Du vil blive overrasket over, hvilke skatte der gemmer sig lige under snuden på dig.

Mvh.

Ismageriet 

Shopping Cart
Scroll til toppen