Assisterende Souschef

Er kundeservice det bedste du ved og har du flair for at holde overblikket og fordele arbejdsopgaver? Kan du motivere medarbejdere og er fysisk stærk? Så kan det være, at det netop er dig, vi står og mangler som assisterende souschef i Danmarks bedste isbutik- Ismageriet.

Alle er velkomne i Ismageriet og vi er en rummelig arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle. Vi tror på langvarige relationer via et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi passer på hinanden gennem klare rammer og ansvarsområder, og hver en medarbejder er uundværlig i Ismageriet. Hos os får du mulighed for at udvikle dine lederevner, og kommer til at gøre en stor forskel for en virksomhed i vækst. Vi er et ungt team som løfter i flok, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet eller service. Med omkring 70 medarbejdere tilknyttet butikken i højsæsonen får du brug for alle dine lederevner, og du vil uden tvivl udvikle dig meget ledelsesmæssigt. 

Den ideelle ass. souschef skal kunne vise vejen for medarbejderne og være garant for, at vores kunder altid får den bedste service, og is af højeste kvalitet, hver gang. Du skal trives med at være beslutningstager, og kan få tingene til at ske. Du ved, at overblik og planlægning er vejen frem i en til tider hektisk hverdag, og kan lide at have mange bolde i luften på én gang. Du fungerer godt i en koordinerende funktion, hvor du selv gerne går forrest med alt fra stort til småt og sørger for, at alle bidrager. 

Vi søger en sprudlende personlighed, som altid kan bevare det kølige overblik i butikken, hvor du som leder for teamet på gulvet sikrer, at køen holdes nede samtidig med, at humøret holdes højt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores erfarne butikschef og souschef, og er i disses fravær ansvarlig for driften. 

Dine primære opgaver bliver:                                                

  • At give vores gæster en sublim serviceoplevelse i butikken.
  • At hjælpe med at oplære, træne og udvikle vores medarbejdere.
  • Lettere administrativt arbejde i form af håndtering af bestillinger, indkøb, besvarelse af kundehenvendelser, regulering af vagtplan mm. 

Den rette ass. souschef til jobbet:

  • Har en god portion erfaring som mellemleder fra en lignende stilling på café/restaurant, eller har flere års erhvervserfaring og er klar på mere.
  • Har et højt energiniveau, er initiativrig og har altid fokus på at give kunden den bedste oplevelse.
  • Er fleksibel og kan træde til når det er nødvendigt, og foretrækker ikke et ”8-16” job.
  • Har planlagt max 14 dages sommerferie (i sommerferieperioden) og er klar på at arbejde på de fleste helligdage.

Ismageriet tilbyder dig:

Vi kan tilbyde dig gennemsnitligt 30-37 timer om ugen, en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Din arbejdstid vil blive fordelt på både dag, aften, weekend, og helligdage, hvor du har ret til fri hver 3 weekend. 

Lyder det som noget for dig, og stemmer det overens med dine kvalifikationer, så send os din korte ansøgning med CV, billede og evt. referencer til jobsoborg@ismageriet.dk. Fortæl os hvem du er, og hvorfor du søger jobbet. Skriv ”ass.souschef” i emnefeltet, når du sender e-mailen til os. Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt, så vi er klar til højsæsonen 2022. Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, kan butikschef Christina Diab kontaktes på telefon: 25 65 94 94 eller mail: christina@ismageriet.dk 

Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk

Indkøbskurv
Scroll til toppen