Ismageriets nye studentermedhjælper

Vi har vokseværk og har derfor besluttet at oprette en studentermedhjælperstilling i vores administration, så vi kan få lidt hjælp til at løfte kommunikations-, marketings- og andre administrative opgaver. Leder du efter et studiejob 1-2 gange om ugen, med en varieret arbejdsdag og sjove opgaver, så læs mere her…

Vil du være med på rejsen?
Som studentermedhjælper i Ismageriet vil du blive del af det administrative team på kontoret i Søborg. Du vil primært skulle hjælpe med kommunikations- og marketingsopgaver, herunder agere kundeservice, lave e-mail besvarelser, SoMe opslag, udarbejde diverse skriftlige materialer, samt varetage forskellige administrative opgaver.

Udadvendt, energifuld og lyst til at lære
Vi forestiller os, at du er studerende (serviceøkonom, markedsføringsøkonom, i starten af din bachelor på CBS eller lign. relevant erhvervsuddannelse) og har dit faglige fokus inden for service, salg, kommunikation eller marketing. Du er fleksibel ift. opgaver, kan arbejde selvstændigt og bidrager til det gode humør på kontoret. Du skal være omstillingsparat, da hverdagen i Ismageriet er alsidig, og det gør at hver dag byder på nye spændende opgaver. Vores kultur er meget engagerende og rummelig, og vi har stort fokus på, at vores medarbejdere nyder at gå på arbejde og trives med at blive udfordrede.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Behandling af eksterne henvendelser såsom kunde- og leverandørhenvendelser i skrift og tale.
 • Udarbejdelse af skriftligt materiale, korrekturopgaver, mailkorrespondancer.
 • Koordinering af bookinger, kundekontakt & rådgivning til salg.
 • SoMe, udarbejdelse af grafisk materiale og præsentationer.
 • Diverse administrative opgaver, herunder organisering og oprydning.                          

Den rette student til jobbet:

 • Er i gang med et studie, og har interesse for kommunikation og marketing.
 • Skriver og staver fejlfrit på dansk og engelsk, og sætter en ære i at kommunikere i øjenhøjde med alt fra leverandører, til medarbejdere og nye kunder.
 • Er stærk i Microsoft Office pakken/dropbox samt har kendskab til SoMe, SEO og eventuelle grafiske programmer.
 • Arbejder struktureret, har overblik og gerne et æstetisk blik ift. billedredigering.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsopgaver, og kan træde til og tage over når det kræves ved ferie/sygdom/fravær.

 Ismageriet kan tilbyde dig:

 • En deltids stilling med 1-2 arbejdsdage pr. uge, ca. 32 timer pr. måned efter aftale.
 • At blive en del af et engageret og ungt team som løfter i flok, hvor alle gør en stor forskel samtidig med, at vi har det sjovt sammen.
 • En stejl læringskurve og garanterer at du får relevant erhvervserfaring til CV’et. Derudover er der mulighed for fast tilknytning ift. eventuelt praktikforløb et semester som led i din uddannelse.
 • At komme med på vækstrejsen hos en lille isbutik hvor Brand og koncept er veletableret.

Lyder det som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og marketingsansvarlig Mia Mathilde Hansen på 60 12 10 41. Send din ansøgning, dit CV med billede (eller en lille videosekvens) og gerne eventuelle referencer til stud.job@ismageriet.dk . Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag inden sommeren for alvor banker på døren.

Historien
Det hele startede tilbage i 2005, da Kim åbnede sin lille isbutik på Kongelundsvej, og hvor han selv producerede den friske is i baglokalet, og solgte den til kunderne i butikken. Siden da er Ismageriet vokset, og er i dag landskendt for den originale og velsmagende is, den hyggelige retrostil, og ikke mindst vores smilende og dygtige medarbejdere. Ismageriet har lige nu 2 butikker (i Søborg og på Amager), og arbejder på at finde den næste lokation til endnu en butik i Storkøbenhavn, og derfor har vi brug for din hjælp.

Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk eller følg os på Facebook og Instagram .